Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti elmondjátok a barátotoknak, vagy nem? Fiúk is
írjanak!
Figyelt kérdés
Szóval.. Ha valamilyen pasi nyomul rátok, szédít, bókolgat, vagy csak írogat mondjuk msn-en, ti elmondjátok a barátotoknak, vagy "amiről nem tud, az nem fáj"? Mert ebből nagy féltékenykedések kerekedhetnek, vagy ha nem is olyan nagy, de azért valahol nyomasztja őt. Viszont ha egyszer csak úgy kapnék sms-t, vagy írnának msnen félreérthetőbb dolgokat, akkor abból pedig hataémas félreértések lehetnek. Így én elmondok Neki mindent, de már sokszor hallottam, hogy ezeket tartsam magamban, nem kell tudnia a rám hajtó fiúkról. csak akkor meg úgy érzem kicsit, hogy valamit "eltitkolok". De a fiúk egyáltalán nem érdekelnek, akárhogy szédítenek, nekem nem kell más.
És fiúk? Mi a véleményetek? Inkább legyenek teljesen őszinték veletek a lányok,és mondjanak el mindent, vagy nem akartok tundi a barátnőtök körül fordó pasikról?
2009. aug. 21. 20:21
1/10 anonim válasza:
Én pasi vagyok és szeretem ha egy lány őszinte. Az ilyen apróságokat nem kell elmondani, jobb ha a fiú nem is tud ilyenekről, viszont ha véletlen valami komolyabb történik akkor azt mindenképp mond el a pasidnak. Nagyon fontos hogy érezzétek hogy megvan a bizalom közöttetek.
2009. aug. 21. 20:25
2/10 anonim válasza:
Én elmondom neki, hogy egy kicsit féltékenykedhessen :P Volt már, hogy rendesen beolvasott valakinek, mert nyomult rám..
2009. aug. 21. 20:26
3/10 Kankalin válasza:
Minek mondanám? Teljesen lényegtelen dolog részemről, hogy valaki írkál.
Ha nyomul azt én lerendezem semmi perc alatt, szédíteni nem tud, hiszen nem érdekel az egész ember maga, így az sem amit mond /ezt is rövid úton a tudomására szoktam hozni/
Bókol? Abban mi a rossz? Kedves gesztus a bók semmi egyéb.
Nem "eltitkolom", csupán annyira le..arom, hogy megemlítésre sem kerül.
2009. aug. 21. 20:31
4/10 anonim válasza:
Én elmondom, mert ha mondjuk kiderul, hogy a sracnak tenyleg tetszek, akkor azt hinne nem vagyok hozza oszinte, titkolozok, es akkor lenne feltekeny. Igy semmi problema nincs. Sot, en az msn beszelgeteseimet is meg szoktam mutatni, o is nekem.
2009. aug. 21. 20:35
5/10 anonim válasza:
Én nem szeretem az ilyet megmondani a barátomnak. Teljesen hűséges vagyok. Ha egy pasi bókol nekem, nem veszem fel, de nem mondom el a barátomnak, így is szörnyen féltékeny. Meg egyébként sem fogok neki dicsekedni, hogy hahaha nem csak neked tetszem, mert ebből simán leszűrheti azt, hogy engem igen is érdekel a többi fiú véleménye. Megtartom magamnak, nem hiszem h ez akkora bűn lenne. =)
2009. aug. 21. 20:37
6/10 A kérdező kommentje:
Igen, én is így vagyok vele, csak elég gyakran van,hogy bejövök valamelyik fiúnak (nem beképzeltségből mondom.. ), és ő azért elég féltékeny. ha nem is adja ki magából teljesen, de érzem rajta, hogy rágódik a dolgon, persze emelett teljesen bízik bennem, és semmi oka aggódni :)
2009. aug. 21. 20:37
7/10 A kérdező kommentje:
20:35-ösre írtam.
2009. aug. 21. 20:41
8/10 Kankalin válasza:
Ha a barátod féltékeny, te pedig azzal "traktálod", hogy ennek is bejövök, meg annak is... hááááát, igencsak adod alá a lovat...
2009. aug. 21. 20:42
9/10 anonim válasza:
Én elmondom neki, de leginkább nem is válaszolok az ilyeneknek, mert taszítanak a nyomulós srácok. Azon kívül barátaim már vannak, újakat nem akarok szerezni, a tel. számomat meg végképp nem adnám meg nekik..
2009. aug. 21. 23:59
10/10 anonim válasza:
én mindent elmondok neki, miért ne tudhatná?? együtt röhögünk legalább a hülyén aki nyomul!így nagy a bizalom,mert természetes h tudom/tudja h bmi is történne biztos h elmondanánk 1másnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!