Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális vagyok? Részletek lent
Két lehetőség van ami valószínü:
1-Túl szépnek tartod magad(ettől függetlenül lehet h az vagy) és úgy érzed egyik fiú sem elég szép,jó hozzád.
2-Bepánikolsz attól ha valaki 'uralkodni' akar feletted,félsz az elkötelezettségtől.
Csak kicsit jobban belekéne gondolnod a kapcsolatok jobb,szebb oldalába(pl h van valakid aki melletted van mindig és képes érted bármire),akkor könnyebb lesz majd a párválasztás is.Csak vigyázz h ne olyat 'halássz ki' aki csak a külső szépséget látja benned.
Újabb példáját láthatjuk annak, hogy a szépség nem minden. Az a fiú aki leszopatott, jól kihasznált. Egy párkapcsolat nem erről szól, meg nem arról amit irtál:
"Nem tudom, mire jó tulajdonképpen. Van egy fiú, aki majd hatalmaskodik felettem, meg nyálaskodik?"
Hát te nagyon el vagy tévedve... biztos 17 vagy már?
ezt h érted?:
"Egyszer az iskolában az egyik fiú leszopatott, de nagyon szerelems voltam belé, utána dobott, pontosabban nem is jártunk. "
köszönöm ezt a sok értelmes kommentet...
egyetlenegyszer votl iylen, hogy egy fiút leszoptam, de ez hosszú és bonyolult történet...
ja, és se qrva nem vagyok, se hülye, szal le lehet állni...
ha nem tudtok értelemset mondani, jobb ha kussoltok!
ja és a kérdésedre válaszolva: nem vagy normális:D:D:D
hülye liba
sztem nem állsz készen 1 kapcsolatra!! nem találtad meg az igazit,de ha egyszer nem fogsz ilyeneket mondani!! sokat görcsölsz a dolgokon, hagyd h majd jön az a srác, akit szeretni fogsz, ő is téged és akk az nem fog nyálaskodni, majd meglátod!!!!!!!!:D
és sztem nem vagy qurva, csak követtél el 1 nagy hibát!! legközelebb már tudod, h senkivel nem állsz le ilyen téren, mielőtt nem jártok!! és a szépséged végett az hiszik a srácok, h könnyelmű vagy, és ezért nem kezdenek veled!! és ezen ne aggódj, h nincs pasid, és neked nem is kell 1 kapcsolat, mert ilyen meg olyan!!!
ja, és 1 tipp!! lehet h tudod magadról, h szép vagy, de soha ne mondd!! ne játszd el h juj annyira csúny vok, csak h dicsérjenek, de ne hangoztasd, h tom h szép vok!! legyél kedves, és tanulj meg az emberekkel normálisan beszélni, és akk majd meglátod, h a srácok nem csak a "szop*sra" fognak menni!!! sok sikert!!:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!