Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek a helyes de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a helyes de hűvös pasikról?

Figyelt kérdés

Aki helyes jóképű okos gazdag...stb a felszínes tulajdonságokban mind pipa.

De közönyös, hideg, levert, negatív, és pesszimista.

2012. dec. 13. 15:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Am a csalódásokról.

Aki nem kockáztat az nem is győz.

A vereség meg akkor vereség ha már végleg nem tudsz küzdeni.

A feladás gyengeségre utal. Félsz a csalódástól így elvonulsz de ez nem vezet sehová csak magányhoz.

Nem hiszem el még 1x

Hogy mindig félnem kell

Mer' aki mindig félve ember az csak fél ember

(Depresszió)

2012. dec. 13. 16:21
 12/17 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el az összes kommentet szóval bocsánat ha már írták azt, amit én fogok:

Megmondom őszintén, hogy én szeretem az ilyen srácokat, talán mert kihívást jelent a megfejtésük.:) Azt hiszem örülnék olyan barátnak, mint amilyen te vagy. Pontosan nem is nagyon tudom leírni, hogy miért..:) olyan jó lenne, ha ilyen barátom lenne és megfejthetném, és csak én látnám milyen is valójában mert biztos vagyok benne, hogyha téged is megismernek, akkor meglátják benned, hogy nem is vagy te hideg és közönyös..:)

2012. dec. 13. 16:37
 13/17 anonim ***** válasza:

Előttem lévő; ez olyan tipikus női felfogás.

A lányok egy olyan fiút szeretnének akik csak nekik nyílnak meg. (A fiúk meg egy olyan lányt akik az ő kedvükért "rosszak" ;)

De amúgy tényleg van benne kihívás, amit én is szeretek De én már megtaláltam a kihívómat :D

2012. dec. 13. 16:44
 14/17 anonim válasza:
Chuck Bass-ről beszélsz?
2012. dec. 26. 00:20
 15/17 anonim ***** válasza:
Humphrey Bogartról ír a Casablancából. Tudod, a film noir pontosan erre a karakterre épít.
2012. dec. 28. 10:25
 16/17 anonim válasza:
Őszintén szòlva nekem is az ilyen férfiak jönnek be. Persze nem a pénz miatt. Van bennük valami ami meg fog. Ami màsban ritkàn fordul elő. Nincs ezzel semmi gond,de tudod egyszer minden jég megolvad csak arra kell figyelni,hogy ne gyorsan. Hiszen ha mindent hirtelen teszel akkor a jég csak össze törik,de nem olvad. Egyszer lesz egy olyan làny aki majd òvatossan felolvasztja a jeget,hogy az sose fàjjon neked. :) aki pedig ìgy nem tud elfogadni az ìgy jàrt nem tudja mit hagy ki. Ez olyan mint a viràg. Sok gondozàst igényel,de ha kinyilik akkor csodàs szìnben pompàzik.
2014. jan. 3. 13:40
 17/17 anonim ***** válasza:

Hasonlót akartm írni, mint a 10-es válaszoló.

Úgy érzem, neked ez a felszínes dolgok nem számítanak, amikért mások ölni tudnának. Te már így születtél, elfogadod a helyzetet, de szívesebben lennél inkább egy átlagos ember. Látod, tapasztaltad, hogy ezek a dolgok mennyire fontosak a mai világban, ha nem a legfontosabbak, ez elszomorít, ezért vagy pesszimista és negatív.

Szóval én így látom, de lehet hogy tévedek.

Valahol mélyen biztos nagyon kedves, szerény, jókedvű, jólelkű ember vagy, de kell valaki, aki kitartó lesz és ezeket majd megnyitja benned és meg is becsüli!!

2014. jan. 3. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!