Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehetséges, hogy csak kitalált...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy csak kitalálta, hogy van új barátnője?

Figyelt kérdés
Felhívott egyik nap,hogy szakítani akar mert nem bírja tovább,és ,hogy van új barátnője is. Direkt nekem mondja ,hogy ekkor mennek talizni meg akkor alszik ott ,viszont amikor "talizni " mentek és felhívtam,akkor már otthon volt,és kb ez akkor történt amikor alapból is haza szokott érni azon a napon. Azonkívül mondta,hogy ottalszik nála valamikor és aznap meg tudtam,hogy teljesen más programja lesz. Ráadásul az egyik barátja is azt mondta ,hogy nem hiszi,hogy lenne új barátnője ... Lehet ,hogy azért találta ki,hogy féltékennyé tegyen? De akkor miért szakíthatott?
2012. dec. 13. 14:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Féltékenyé akar tenni.
2012. dec. 13. 14:52
 2/4 A kérdező kommentje:
Énis arra gondoltam..de akkor miért szakított?? Azt mondta,hogy azért mert hogy túl sokat veszekedtünk,meg hogy amit megígértem nem tartottam be. ..pedig direkt amikor hivott fel aznapra beszéltük meg,hogy aznap végig együtt leszünk ,és megbeszéljük ezt az egészet,mert hogy egyikünk sem akarja elveszteni ezt a kapcsolatot..:((( Nemértem,egyáltalán nem: (
2012. dec. 13. 14:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Meglehet hogy sokat veszekedtetek meg nem tartottad be amit ígértél ezért szakított.

Ez Az Új Barátnő Téma , meg csak simán Ráadás hogy átérezd amit ő "elszenvedett"

Bocsi más nem jut eszembe :/

2012. dec. 13. 15:01
 4/4 A kérdező kommentje:
De tudta ,hogy énsem akarok veszekedni,meg nekem is szarul esett az összes .. az a nem betartás meg még régebben volt:// De akkor meg mért kérte annyira hogy maradjunk barátook?: ///
2012. dec. 13. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!