Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen bunkó, szerintetek ez ok szakításra?
Folyton az exéről beszél,hogy milyen volt a szex vele,milyen dolgokat próbáltak ki.....múltkor szerette volna az anált,én nem,mi volt a reakció?
Az exe megengedte......
19:38 vagyok
nem, egyszer kiosztottam, hogy hogyan beszél így velem, de csak nézett maga elé, meg a pofákat vágta. Erős idegzetem van, meg nem vagyok hisztigép, de volt, hogy elsírtam magam előtte, és ahelyett, hogy vigasztalt volna, vagy legalább is megbeszéltük volna a problémákat, elment házit írni!!! Az elején olyan szépen indult a kapcsolatunk, de a végére, már semmi se érdekelte igazán!
Nálunk az volt, hogy ő is szintén szerette volna az anált, de én még a gondolatától is rosszul vagyok, ezt mondtam is neki, erre azt mondta, hogy fogalmam sincs, hány lány lenne a helyemben!! Meg feküdtem az ágyon, oldalasan felhúzott lábakkal, erre elkezdi, hogy csinálta már ebben a pózban az exével.... én köpni-nyelni nem tudtam!
A szakítást igazából magadban kell eldöntened, ha megtudjátok beszélni értelmesen, nem úgy, mint mi, akkor ne szakíts, főleg ha szereted is.
Tedd lapátra de azonnal!Nekem is akarta az exem az anált,hiába mondtam nem újból felhúzta.Nekem fontos az hogy ne akarjon a másik semmit rám erőltetni amit nem akarok.Nem beszélve arról,hogy szerintem az ilyen fiúkat csak a dugás érdekli,szerintem az se zavarná őket ha fiúval csinálnák.
Szerencsére azóta van egy új barátom,akivel nagyon szeretjük egymást,és szerinte gusztustalan az anális.
Úgyhogy dobd ki minél előbb,max a saját seggét dugdossa!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!