Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen bunkó, szerintetek ez ok szakításra?
Figyelt kérdés
Folyton az exéről beszél,hogy milyen volt a szex vele,milyen dolgokat próbáltak ki.....múltkor szerette volna az anált,én nem,mi volt a reakció?
Az exe megengedte......
2012. dec. 12. 19:10
2/17 anonim válasza:
Vagy túl gyerekes még az illető vagy egy idióta.
4/17 anonim válasza:
-Miért k*rvázza le az informatikus a volt barátnőjét?
-???
-Mert az exe futtatható.
5/17 A kérdező kommentje:
ma 19:13
ha-ha-ha nevetek :)
2012. dec. 12. 19:14
6/17 A kérdező kommentje:
Amúgy sajnálom,hogy ezért kell szakítani...de már nagyon idegesít...
2012. dec. 12. 19:15
7/17 anonim válasza:
okos döntés ha szakítasz vele, még nincs túl az exén, a legszemetebb dolog amikor amikor az exhez hasonlítgat, az meg még undorítóbb, hogy ezt szóvá is teszi neked
8/17 anonim válasza:
Engem csak az keserít el a legjobban, hogy az ilyen k.csög bunkóknak van barátnőjük, míg pl én aki tisztelettel bánik egy nővel (jó persze hülyülni én is szeretek), azt csak barátnak tekintik... :/
29 F
9/17 anonim válasza:
Ismerős a helyzet, velem is ugyanez volt. Nehéz döntés volt, de szakítottam, ugyanazt csinálta, amit most leírtál.
10/17 A kérdező kommentje:
ma 19:38?
és őt sem érdekelte ha megbánt?
2012. dec. 12. 20:04
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!