Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért lenne gáz, ha egy 14...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ankahuszti kérdése:

Miért lenne gáz, ha egy 14 évesnek már van pasija/csaja? ;D és ha már nem szűz? 2012 van!

Figyelt kérdés
az idősebbek (16-17->) gáznak tartják.. pedig a mai világban normális. az lenne furcsa és gáz ha valakinek nemlenne
2012. dec. 12. 15:04
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

19:25-ös.

Inkább szex helyett a nyelvtannal foglalkoznál, te nagylány. És most többnek érzed magad, mint aki később vesztette el?

2012. dec. 13. 19:48
 22/31 anonim válasza:
Uristen most nem hoz nekem ajándékot a jézuska, mert elírtam valamit?Gratulálok.Ès rohadtul nem ítélem el azokat,akik később vesztették el.Úgyhogy jobb lenne,ha visszafognád magad..
2012. dec. 14. 13:50
 23/31 anonim ***** válasza:
Na pont ebből a válaszodból látszik, hogy még csak egy kislány vagy, hiába élsz nemi életet. De csak csináld, csak nehogy pár hónap múlva te írj ki egy kérdést, hogy felelőtlenül teherbe estél.
2012. dec. 14. 15:16
 24/31 anonim ***** válasza:
Ott a pont!
2012. dec. 14. 17:24
 25/31 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom, hogy itt ki és hogyan gondolkozik DE attol hogy valaki fiatal még nem biztos hogy felelőtlen is. Itt ijesztgettek mindenkit hogy jajj terhes leszel meg éces meg nemi beteg.. MITŐL? Annyitól hogy kb 2 évvel hamarabb kezdi mint más? Ettől már biztosan felelőtlen? Hát ez a gáz nem az hogy dugnak..
2013. jan. 2. 12:25
 26/31 anonim ***** válasza:
Meg az hogy te próbálsz neki tanácsot adni de még az AIDS-t(mert így kell írni) sem bírod leírni rendesen ..
2013. jan. 2. 13:04
 27/31 anonim ***** válasza:

Igen, általában a mai 13 évesekre az a legjellemzőbb, hogy felelősségteljesek. És mivel gyanítom, te is az a korosztály vagy, így a helyesírás is nagyon megy nekik.

Az, hogy hogy teszi fel a kérdést, már sokat elmond. Ajánlom, hogy olvasgasd ezt az oldalt és majd csodálkozhatsz, hogy mennyi tinilány van, aki roppant felelősségteljesen kezdett nemi életet élni, és mégis terhes lett. Persze, akkor már nem ilyen büszke arra, hogy milyen menő, mert már nem szűz, hanem kétségbeesett. A szexelő tinik nagy része nem azért nem lesz terhes, mert védekezik, hanem mert szerencséje van. Azt pedig, hogy AIDS, próbáld meg megjegyezni, hogy hogyan írják, mert így egy kicsit nevetséges lett a válaszod számomra.

2013. jan. 2. 15:15
 28/31 anonim ***** válasza:
Lényegtelen, hogy hogyan írod le. Igen vannak akik felelőtlenül kezdenek szexuális életet. De kérdem én: Te honnan tudod, hogy a kedves kérdező is felelőtlen? Nem kell besorolni a fiatalokat. Én is korán kezdtem 13 évesen még sem voltam soha felelőtlen. Nem is lett semmi bajom ;)
2013. jan. 3. 15:29
 29/31 anonim ***** válasza:
Aki így írja, tele smiley jellel a kérdését, abból őszintén szólva nem nézek ki sok felelősséget. Inkább arra gondolok, hogy nagyon büszke arra, hogy már nem szűz, pedig ezen nincs mit büszkélkedni.
2013. jan. 3. 16:24
 30/31 anonim válasza:

Elég gáz vagy...

Ha meg akarsz valakit d*gni akkor ne 14 évesen! A társadalom a 15-16-ot még elfogadja de az sem a normális.

2013. aug. 31. 15:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!