Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ki tudom deríteni, mit érez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki tudom deríteni, mit érez irántam, úgy, hogy én nem hajtok rá, vagy csak kezdeményezéssel menne?

Figyelt kérdés

A legjobb haveromról van szó. Már mondogatott olyat, hogy szép vagyok, meg nem vagyok átlagos csaj, de különösebben nem lépett semmit. Mondjuk eljön velem egy olyan útra, ahova nem sok hangulata van,de mivel keveset találkozunk, így eljön. Családi összejövetel volt tegnap náluk, mondta, hogy nem tudja hol lesz helye aludni. Mondtam neki poénból, hogy nálunk is alhat, akár mellettem is, ha ketrec nem jó. Ő meg mondta, hogy mellettem nehezen tudna elaludni, mert nem aludt még nő mellett, és zavarja mások szuszogása.

Szerintetek haver, vagy szeretne tőlem valamit? 10 éve ismerem, és nagyon visszahúzódó, félénk.

2009. aug. 21. 13:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ennyiből nehéz megállapítani nagyon. Én is mondok lányoknak olyat, hogy "különleges vagy", "szép vagy" de nem feltétlen szeretnék tőle többet.

Szerintem próbálj meg kezdeményezni, anélkül nehezen fog menni. A baj, hogy megint ott van a bökkenő, hogy rámehet a barátság. :(

Mindenesetre nagyon sok sikert!

Sárky

2009. aug. 21. 15:30
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha van egy JÓ ÉS MEGBÍZHATÓ(!) közös barát, akkor rajta keresztül megtudhatod. Nem túl szép, de a célnak megfelel.

Vagy csak kérdezz tőle olyanokat, hogy mi lenne, ha járnátok, vagy el tudná-e veled képzelni a házas életet. Csak úgy közvetetten, véletlenszerűen, esetleg viccesen, ha jól ki tudod hozni, hogy ne tűnjön fel neki semmi és h negatív a válasz, akkor azonnal váltsál témát, mintha ez csak egy légből kapott, teljesen véletlenszerű gondolat lett volna nulla jelentőséggel, esetleg kicsit hülyéskedd el, ha nagyon bénán jön ki. Inkább nézzen kicsit gyerekesnek, minthogy esetleg a barátság rámenjen.

Remélem, hogy tudtam segíteni.

Sok szerencsét!

2009. aug. 23. 18:06
 3/6 anonim válasza:
100%
Szerintem, ha nem csapott le a lehetőségre, hogy veled aludjon, még ha csak viccesen mondtad, ez akkor is azt jelenti, hogy nem akar tőled semmit... Mert azért ez elég gyerekes indok, hogy zavarja mások szuszogása. De azért sok sikert!
2009. aug. 23. 19:01
 4/6 A kérdező kommentje:
De, egész jól reagált arra, hogy együtt aludjunk. Legalábbis visszakérdezett, hogy tényleg ezt akarom-e, miután mondtam, hogy igen, mondta, hogy úgyse árt kimozdulnia a gép elől.
2009. aug. 23. 20:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Figyeld a szemét 1-1 utaló mondatnál, az elárulja:)
2009. aug. 23. 23:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Az hogy az együtt alvást elutasította még nem jelent semmit, főleg ha egy félénk emberről van szó, ahogy azt a kérdező mondta. Én is visszautasítanám, s nem félénkségből, hanem egyszerűen mert nem akarok így kezdeni egy kapcsolatot, akármennyire is tetszik az adott lány:)
2009. aug. 23. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!