Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kapcsolatban lévő csajjal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolatban lévő csajjal hogy lehet összejönni?

Figyelt kérdés
Tudom (mondta) régebben, hogy tetszem neki, azóta nem találkoztunk, most barátja van...
2012. dec. 11. 17:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Pedig annyi nő van, csak szét kell nézni. Érdekes, én nem vagyok jóképű sem gazdag, és mégis top 10-es barátnőim voltak és ilyenekkel veszem körül magam. Az sosem fordult meg a fejemben, hogy más kapcsolatába belepiszkáljak. Etikátlan és férfiatlan. Azok piszkálnak bele más kapcsolatba és nyilatkoznak negatívan, aki nem tudja kezelni az elutasítást, vagy rá van szorulva egy nőre.

(Válasz egy PUA-tól)

2012. dec. 15. 14:46
 12/20 anonim ***** válasza:
Valóban sok nő van, normális viszont alig akad köztük, és az is mind foglalt. Ha nem vagy se jóképű, se gazdag, akkor pedig nem lehettek top 10-es nőid. Lehet h csak szerinted nem vagy jóképű.
2012. dec. 15. 15:09
 13/20 anonim ***** válasza:

Vagy lehet hogy csak szerinted 10 es nők XD

Egyébként meg nem értem,hol szedsz te össze 10es nőket akik nem foglaltak. Akárhova mész, egyszerüen mindenki foglalt, látni hogy palija van. Szórakozóhelyek meg nem pálya. Azok a félék nem kellenek.

2012. dec. 15. 15:13
 14/20 anonim ***** válasza:

Modell lány mennyire számít 10-esnek?:)

Egyzerűen szedek fel 10 es nőket: Tanultam! könyvek.

Nektek is ajánlom, és garantálom nagyobb esélyetek lesz jó és értelmes nőket felszedni .

Csak tévhit, hogy minden jó nő foglalt. A többség csak annak mondja magát, de ez más téma. Ha nem akartok változtatni, akkor nem, ennyi:)

2012. dec. 15. 15:42
 15/20 anonim ***** válasza:
Attól függ, kit nevezünk jó nőnek. Ha kinézet alapján, akkor tényleg nem mind foglalt. Nekem viszont az a fontos, h normális legyen, és a normális csajok tényleg mind foglaltak.
2012. dec. 15. 15:44
 16/20 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló!

Hidd el, a férfiak 90% ának egy okos, értelmes, humoros szép lány kell és valóban sok olyan van, aki kapcsolatban van, de sok olyan van, aki nem. Közhely lesz, de aki keres az talál és dolgozz meg a sikerért. Remélem nem adod fel.

2012. dec. 15. 15:59
 17/20 anonim ***** válasza:
Még ha van is olyan köztük, akinek nincs pasija, akkor is talál nálam sokkal jóképűbbet, mert rengeteg a jelentkező.
2012. dec. 15. 16:14
 18/20 anonim ***** válasza:

Kit érdekel hogy nézel ki? Kit érdekel mennyi jelentkező van? Lazán kiemelkedhetsz 100 jelentkező közül is, csak tudnod kell bánni velük. Fel kell tudni kapcsolni a kapcsolóit a megfelelő időben és a tied lesz, hidd el ilyen létezik.

Régebben én is így gondolkodtam, mint te.

2012. dec. 15. 16:27
 19/20 anonim ***** válasza:

"Kit érdekel hogy nézel ki?"

Minden lányt csak az érdekel, a legnormálisabbakat is.

2012. dec. 15. 16:31
 20/20 anonim ***** válasza:
Hát ha így gondolod gondold így...... segíteni akarnék, de nem hagyod.... nekem mind1
2012. dec. 15. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!