Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez vele?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy a barátnőmmel lassan 2 hónapja együtt.vagyunk, szeretjük egymást. Azonban szombat óta nem tudja.hogy szeret-e még vagy nem. Azt mondta hogy nélkülem nem tudna meglenni, de nem tudja.hogy szeret-e.. Én tudom hogy szeret, de mitől.van neki ez az egész???
2012. dec. 11. 11:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Megismerkedett egy másik sráccal....
2012. dec. 11. 11:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Komolytalan liba:D Szakíts vele, már milyen megalázó ez ha ilyet mond...nekem is mondta ezt egyszer egy csaj, 5 percre rá már nem volt a barátnőm, mert szakítottam vele. 24F
2012. dec. 11. 11:41
 3/5 A kérdező kommentje:
De én mindennél jobban szeretem.. Meg ő is engem, tudom. De nem tudom.. Na m1..
2012. dec. 11. 11:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Legalább magadnak ne hazudj. Lehet, hogy te szereted, de hogy ő téged nem szeret az világos mint a nap. Koppanás lesz ebből, előre látom. Mert nem akarod meglátni ami van! Aki szeret valakit az nem mond ilyet a másiknak, az nem okoz neki fájdalmat, az nem taszítja bizonytalanságba. Te dolgod, csak majd ne sírdogálj ha megcsal vagy szakít veled, jobb az elején az ilyeneket dobni. Az ilyeneknek elég ha megismer egy új srácot (valószínűleg ez van mögötte, de nem biztos) és már hirtelen nem is biztos az érzéseben, szánalom. És csak 2 hónap után. Jó egy olyan kapcsolatban élni amikor arra kell gondolnod, hogy vajon ma kit ismer meg ami miatt nem biztos az érzéseiben. Fenntartom, hogy egy komolytalan liba:D De te dolgod:D
2012. dec. 11. 11:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem tudja mit érez...2hónap után ez teljesen normális.Adj időt magatoknak!
2012. dec. 11. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!