Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerelem, érett korban, nős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelem, érett korban, nős Férfibe?

Figyelt kérdés
37 éves vgyok,2 gyermekes csinos nő.Elváltam a Férjemtől.A saját házi orvosommal estünk szerelembe,nem terveztü k,elleneztük.Ő még házas.De nem jó a kapcsolata.Van 3 gyermeke.Akik a mindene.Azt adtuk1másnak amire vágytunk,szeretet,1üttérzést s brutál szexualitást.Mesébe illő szerelmet.Többxr próbltnk szakítani h ez nem mehet így tvább,mert a gyermekeit fel kell nevelni.De vhgy mindíg újrakezdtük,mert nem mnt 1más nélkűl.Most kiderűlt.Nagy dilemma után azt mndta h inkább szenved a kapcsolatában,de felkell nevelni csemetéit.Szenved,Szenvedem.De nem tehetek mást.Mit gndltok?Van esély arra h győz a szeretet?Lehet h tud enélkűl élni?Kérem,csak normális értékrenddel rendelkezők válaszoljanak.Nagyon köszönöm!
2012. dec. 10. 15:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
11%
nős férfivel nem dugunk. Gondolom tudod hogy nevezik az ilyen nőket.
2012. dec. 10. 15:54
 2/15 anonim ***** válasza:
"saját házi orvosommal estünk szerelembe" - te sem a csórókkal kezdesz ki, látom
2012. dec. 10. 15:59
 3/15 anonim ***** válasza:
Hát ne haragudj, de egy kis jövendőmondást is vársz, és egy kicsit romantikus regényt is. Mivel nem ismerünk titeket, bármi lehet, csak rajtatok áll. Volt már sok példa nagy egymásra találásra és csúfos befejezésre is. He tesztek érte, és ezzel nem okoztok kárt másnak, akkor bármi lehet.
2012. dec. 10. 16:01
 4/15 anonim ***** válasza:

Kérem,csak normális értékrenddel rendelkezők válaszoljanak.

Te annak tartod magad? Úgy egyébként, ha leszámítjuk azt, hogy egy nős férfi szeretője vagy? :)

Nem ítélkezem, az élet hozhat akármit, megtörténhet bárkivel bármi.

Ha tényleg szeretnétek ezt együtt, akkor váljon el és próbáljátok meg. Az egy hülye kifogás, hogy a gyerekeket fel kell nevelni. Engem is felneveltek elvált szüleim, úgy, hogy mindkettőnek volt valakije. Fel lehet nevelni úgyis tisztességesen, hogy a szülők nem élnek együtt. A házasság már úgyis tönkrement, nincs értelme húzni.

2012. dec. 10. 16:04
 5/15 anonim ***** válasza:
0%
A 3 gyerekére sem vagy tekintettel, mégis kikezdtél az apjukkal?
2012. dec. 10. 16:06
 6/15 A kérdező kommentje:

Kértem válaszokat,de nem minősítéseket.Aki eszerint írt,kérem kíméljen.Köszönöm.

Másrészt,nem arról van szó hogy Ki Kivel kezd,mert szó sem volt ilyenről!Már benne vlt a légkörben a vonzalom,ami 1 idő után ellent mondott mindennek.Ő nem igért semmit!Én elfogadtam.Nem is vártam.De a sors mindíg összehozott minket.Nem bírtuk tovább s belementünk,hagytuk h az örvény magával sodorjon Minket.Őszinte s tiszta Szerelem,ez biztos.Ő nagyon szenved ettől.Mert a kötelességtudata előnyt élvez.Nem lesz jól,ngyn nem ettől,Ő mondta s érzem Rajta h nagy a baj.Hiszen a Felesége nem fog hinni Neki,stb.Én ismerem Őt is.De intelligenseeb vok annál h közbelépjek,miért is..bárhogy fáj,nem tehetem.A felesége úgy döntött elviseli maga mellett ha...Tudjátok...Ok,Értem.Én csak azt szerettem volna megkérdezni,hogy győzhet-e az a szeretet mit egymásnak adtunk könnykkel teli...Nem álmodozni akarom!Csak gondoltam jobb ha kívűl állókat kérdezem meg mint azokat kik érzelmileg kötődnek Hozzám,mert az nagyon szubjektív.Köszönöm!

2012. dec. 10. 16:18
 7/15 anonim ***** válasza:
2012. dec. 10. 16:21
 8/15 anonim ***** válasza:
Nem. Ha az elején nem hagyja a családját, később már nem fogja.
2012. dec. 10. 16:22
 9/15 anonim ***** válasza:

Figyelj, még, ha a felesége el is tűri, akkor is egy így kinek felel meg?

Ha ez a pasas olyannyira gyáva, hogy nem mer lépni és veled lenni tisztességesen!!!! nem hátak mögött, akkor inkább hagyd. A sumákolásba ne menj bele. Vagy válik, vállal téged és azt, hogy a gyermeket mostantól külön nevelik a feleségével vagy nem ér annyit se, hogy beszéljünk róla.

Nem qurvának állsz mellé, ezt értesd meg vele.

2012. dec. 10. 16:28
 10/15 anonim ***** válasza:

"győzhet-e az a szeretet mit egymásnak adtunk könnykkel teli"

Igen. De azt tudnod kell, hogy a győzelem néha véres és kegyetlen. Bármit tesztek, legyetek tekintettel másokra is.

2012. dec. 10. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!