Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanom kéne, ugye?

Figyelt kérdés

Nem régóta vagyok együtt a barátommal, de előtte már nagyon sokáig alakult a kapcsolatunk.

Mikor megismerkedtünk egymással, még egy másik lányba volt szerelmes, de velem sokszor találkozott, haverilag, aztán valahogy átfordult benne valami, és én kezdtem el érdekelni, a másik lánynak meg is mondta, hogy tőle már nem akar semmit, nekem is mondta, hogy már nem kell neki, és semmiképp nem lenne köztük semmi, de még teljesen nem tette túl magát rajta. Viszont én mindenben jobb vagyok, mint az a lány, és én kellek neki...

Azóta mióta ezt beszéltük már eltelt egész sok idő, egy ideje már együtt vagyunk, közben a lánnyal megszakította a kapcsolatot, mert kiderült róla egy elég nagy szemétség, amit a barátommal szemben tett. Viszont most a csaj elkezdett bocsánatot kérni, mert így teljesen kiesett a baráti körből, nem hívják sehova...stb viszont a többiek ebben a társaságban imádják őt, szóval nagyon az mellett vannak, hogy jöjjön megint mindenhova. Szóval előbb utóbb a barátom úgyis megbocsájt neki és megint ott lesz folyton.

De így, hogy még nincs túl ezen a lányon (gondolom még most se teljesen), ez nem normális így, nem? Hogy együtt menjünk vele különböző programokra, meg bulizni.

Úgyis akárhányszor ránéz, eszébe jut majd ez a beteljesületlen szerelem, nem?

Azt hiszem én kinőttem ebből, hogy versenyezzek valakiért.

Meg még ehhez hozzájön, hogy egy csomószor szóbahozza ezt a lányt, igaz negatívan, de mindegy, akkor is ott van a fejében...

Jobb, ha hagyom a fenébe az egészet, ugye? Csak sajnos nagyon beleszerettem :(

22L

2012. dec. 10. 13:29
 1/7 anonim ***** válasza:

szerintem ez nem normális amit csinál,

szakits vele,hagyd a francba

2012. dec. 10. 13:33
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
szerintem meg buta vagy, még semmit se csinált már is dobnád :D nevetséges vagy.
2012. dec. 10. 13:40
 3/7 A kérdező kommentje:

És szerinted az normális dolog, ha titkon mást szeret és velem van?

Oké, persze, nem csinált semmit... de azért érted szerintem. :)

2012. dec. 10. 13:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Figy! Ha ennyire nem bízol a barátodban akkor ennek semmi értelme,neki tuti jobb lesz! Nem rosszindulatból,de 22 évesen így gondolkozni---ennyire negatívnak,bizalmatlannak lenni elég meredek! Ugy gondolom a barátod ettől jobbat érdemel ha őszinte veled!
2012. dec. 10. 13:51
 5/7 anonim ***** válasza:
nem normális dolog, de ha veled van akkor nem mást szeret és te ezt nem érted. meddig tartana dobnia téged és összejönni amazzal? ha téged nem szeretne simán megcsinálná sztem. de kérdezd meg tőle is épp érdekel...
2012. dec. 10. 13:55
 6/7 A kérdező kommentje:

De vele nem tud összejönni, nagyjából másfél éven át ezt próbálta, szóval hiába szakítana velem, annál a csajnál továbbra se lenne esélye, viszont még saját elmondása alapján nincs túl rajta.

De egyébként örülök, ha szerintetek ez nem probléma és megoldódhat, végülis nekem ez lenne a jó.

2012. dec. 10. 13:59
 7/7 anonim ***** válasza:
az idő majd sok mindenre választ ad jelen esetben is. ha majd pár hónap múlva is mindég sóvárog akkor azért már komolyabban meggondolnám hogy dobd és keresnék egy olyat aki azért szeret aki vagy.
2012. dec. 10. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!