Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom olyan mint egy ovodás kislány. Mindenért duzzog, és hisztizik. Mit csináljak vele? Nemsokáig bírom már
Figyelt kérdés
A Barátom mindenért duzzog.a Multkor mondtam neki hogy kezdje ő a szexet és ezért akart szakítani.. mert szerinte én úgy gondolom hogy ő egy "szarrakás". idegileg már teljesen kikészít, viszont nagyon szeretem és vele szeretnék lenni. Most mi legyen? :O2009. aug. 20. 20:57
11/18 anonim válasza:
előző vagyok még mindig
ne azokra hallgass akik aztmondják,hogy hagyd ott,mert hisztis...
neveld meg egyszerüen...
hisztizik,mert bennevan még a gyerek...
12/18 A kérdező kommentje:
Háth hiába nemfigyelek rá...
Ő sem figyel rám és inkább otthagyna ):
Most is arra nem képes hogy elémsátaljon 100 m-t... Inkább nem jön
Különösebben nem érdekli, hogy én mit szeretnék. Mindig annak kell lennie amit ő akar
2009. aug. 21. 09:55
13/18 anonim válasza:
ez egy szánalomrakás, látatlanban, szerintem keress igazi férfit :)
14/18 anonim válasza:
Amikor úgy viselkedik, mint egy kétéves, kezeld is úgy, hátha tanul belőle.
17/18 anonim válasza:
ha valamiért hisztizne, akkor elkezdenék vele kiabálni (hogy lássa, hogy kiborít), hogy - mi a francot képzelsz, hogy neked áll a világ? egy kapcsolat arról szól, hogy a pár egymásért tesznek jót, nem csak az egyik a másiknak. gondolkozz el ezen, ha pedig nem tudod felfogni, nincs miről beszélnünk. és azzal a lendülettel ott hagynám, ha nem keres téged, nem is kellessz neki igazán.
18/18 anonim válasza:
Erzelmi zsarolas.. Nalam bevalt az hogy ha bedurcizik/hisztizik pl. azon hogy miert koszontem egy fiu ismerosomnek az utcan akkor otthagyom,nem szolok hozza es amikir mondtam neki hogy hazamegyek o vart 1percet es jott utanam hogy ne menyjek haza de en nem mentem utana. Nehogy mar neki legyen igaza. Nem koszonhetek senkinek? Olyankor szard le. Menyjen akkor haza ha akar. Majd utana irogat neked. Probald ki ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!