Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek párom gúnyos beszólásaival?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Segítetek,mit tegyek! Egyik nap újfent beszólt a párom és elszakította nálam a cérnát. Már máskor is beszélt velem gúnyos,sértő hangnemben, pedig meg sem érdemeltem, hiszen mindig lesem, hol tudnék a kedvében járni. A beszólásának oka: fél liter helyett 1,5 liter vizet engedtem a KUTYÁJÁNAK egy üvegbe és gúnyosan megkérdezte, hogy hányas voltam matekból , miért nem figyelek rá stb. És mindezt egy degradáló stílusban, hevesen gesztikulálva tette. Összevitatkoztunk, megmondtam nekik, hogy elköltözöm tőle. Aznap este haraggal feküdtünk le, másnap hajnalban már puszilgatott, másnap 2x felhívott, és mikor mondtam neki, hogy találtam albérletet, "beijedt", hogy elveszít és összevissza ölelgetett, szeretgetett, teljesen összezavar... Ma is azt mondta, semmit nem vár jobban, minthogy karácsonykor is együtt legyünk és hogy hiányzom neki. Megőrjít, bizonytalanságban tart. Ma olyan volt,mint ahogy mindig is szeretném őt látni, de tudom ez átmeneti. Már lelki beteg vagyok emiatt, hogy nem tudok dönteni, vele vagy nélküle. Ő nem mindig ilyen,de ha az, akkor utána nem kér bocsánatot (szóban), hanem jön és ölelget. Ezzel is beérem, de teljesen összezavar. Nem tudom, mit tegyek...vele v. nélküle. Sajnos, amíg nála lakom, addig 1-1 összezörrenés után nincs az, hogy elmegyek tőle 2-3 napra, mosolyszünet és majd elgondolkozik, hogy hiányzom-e neki, hanem ugyanúgy odamegyek "haza" és megy minden tovább...Lelkemben pedig folyamatosan hullok széjjel... Mit tegyek? Ha szeret,miért tud úgy megsérteni, hogy azonnal megsemmisülök.. Ha el akarom hagyni,miért változik meg és tart vissza? (pirosalma01@citromail.hu). Köszi a válaszokat.

2012. dec. 9. 21:41
 1/7 anonim ***** válasza:
azért változik meg hirtelen, mert rájön, hogy kellesz neki. egyszer és mindenkorra rágd a szájába, hogy hagyjon fel a beszólogatós stílussal, különben vége
2012. dec. 9. 21:44
 2/7 anonim válasza:
Mondd meg neki kerek-perec mi van:"D :))
2012. dec. 9. 21:51
 3/7 A kérdező kommentje:
Ezt már 100x kértem tőle.... De nem igazán változik a dolog. Ezek nekem nagyon rosszul esnek, sokat sírok ebben a kapcsolatban, miközben folyamatosan arra gondolok hogy az időm halad és Ő-e a megfelelő ember v. sem? (36 éves vagyok szeretnék megállapodni, kisbabára is sokat gondolok, de így....).
2012. dec. 9. 21:51
 4/7 anonim ***** válasza:

Te tényleg el akarod hagyni?

Senki sem tökéletes, a barátod sem, lehetnek rossz pillanatai amikor nem úgy szól hozzád ahogy illene, de utána kimutatja a szeretetét, és azt, hogy szüksége van rád.

Kölcsönösen feszültségeket gerjesztetek. Ő rosszat mondd, te megfenyegeted, hogy elhagyod, ő ideges lesz, vagy éppen kétségbe esik, hülyén viselkedik, te megbántódsz, és így tovább.

Az is lehet, hogy külső feszültségeket vezettek le egymáson, ahelyett, hogy azokat helyben oldanátok meg.

2012. dec. 9. 21:53
 5/7 anonim ***** válasza:

Lehet te is túl reagálod kicsit, nem?

Úgy értem, nekem is szokott gúnyos, beszólogatós megjegyzéseket tenni a párom, ilyenkor mindig átesik a ló túloldalára.

Persze most amit felhozok példának durva lesz, és lehet majd engem is szidnak hogy én elhagynám a párom.. de nem ők élnek a kapcsolatomban ez csak 5 perc eseménye..

Szóval, neki az internetes kis akármilye be van állítva egy bizonyos helyre, mert csak onnan veszi a jelet, és egy vezeték fut keresztül most a szobáján, amire ráléptem így elmozdult a net.. erre ő egy hangos felkiáltással h 'te fogyatékos' persze.. szarul esett.. de nem vettem fel, azután folyamatosan azzal húztam őt, hogy ja igen.. fogyatékos vagyok bocs. és ezzel folyton bűntudata lett. aztán most valamelyik nap ő is sikeresen félrerúgta..de addigra az egész már csak egy hülye vicc lett.. egymásra néztünk és lefogyatékosoztam, ő meg csak röhögött.

Lehet, hogy túl komolyan veszed a beszólogatásait, bizonyára nem gondolja komolyan.. az én párom is ilyen bújós típus.

ha szereted ezzel kell szeretned, mondhatod hogy nem esik jól az hogy ilyen, de ne akard a saját ízlésedre formálni.

ha nem tudod így szeretni akkor hagyd ott, de aztán később ne bánd meg.

el gondolkoztam én is egyszer már ezen, így. neki ez a stílusa, kicsit bunkó, kicsit érzéketlen, de igazán gondoskodó és tele van szeretettel, és bármit megtenne értem.

ezért én képes vagyok őt így elfogadni és tudom, hogy az ilyen megjegyzéseket nem kell felvenni.

2012. dec. 9. 21:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Lehet hogy 1 picit túlreagálod a helyzetet.Az én párom dettó ez.Érzem hogy imád együtt is élünk de az angolos poénjaival már én se tudok mit kezdeni sokszor.Érett nőnek tartom magam nem mindig veszi be a cinizmusait a gyomrom.Együtt élünk mi is, már párszor kiosztottam hogy ez nálam nem nyerő s jó ha vissza venne a lendületből, de rá pár percre elmosolyogja ő se kér szóban bocsánatot szerintem inkább a dunába ugrana a nagy hiúságával:)de odajön karolgat, puszilgat mintha mi sem történt volna, én meg néha úgy érzem magam mint egy buta pincsi kutya.Elején nehezen toleráltam amikor kezdett a cinikus oldala kimutatkozni, én is már fenyegettem hogy be fogjuk fejezni nem vagyok 18 éves, ő meg nevet hogy én mindent komolyan veszek, s ne legyek már megfeszülve néha megsértett az önérzetemben, de közben érzem azt is hogy mindent megtesz értem minden szempontból,így már kicsit megszoktam s most már én is íronikus vagyok ha a helyzet olyan s később együtt nevetünk a dolgokon.Nyugodj meg nagyon is SZERET a párod.Mi több éve együtt élünk s még mindig nem tudta levetkőzni, nem is fogja.Én már csak legyíntek rá egyet...Ha cinikuskodik vágj vissza te is ennyi:)de nem kell aggódnod szeret a pasid ezt hidd el, csak ő éppen ilyen.
2012. dec. 9. 23:25
 7/7 A kérdező kommentje:
Az én párom, ha megsért, nem neveti el a dolgot, halálosan komolyan gondolja, sőt utána feldúlt is lesz. Újabb beszólással gyarapodtunk tegnap, kölcsön adtam neki a fényképezőgépem akkumulátorát, hogy tudjon fényképezni, mikor hazajött,megkérdeztem tőle, hogy hol vannak az akkumulátorok, annyit mondott dühösen: itt vannak, dugd fel magadnak az akkulumátoraidat... Nem tudom, mi volt a kérdésemben a sértő, v. ami miatt felhúzta magát, de már félek neki szólni, mert nem tudom,mikor szólok jót v. rosszat..... Kiszámíthatatlan, veszekedős, nem lehet kijönni vele semmiben sem...Mindenen egy fél órát vitatkozik,majd belátja, hogy úgy jó,ahogy kérem....Ez már nem az első eset, már néztem albérletet, hova tudnék költözni... Ti hogyan "tanítanátok meg", hogy végleg hagyjon fel ezzel a stílussal,különben elveszít?
2012. dec. 28. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!