Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek párom gúnyos beszólásaival?
Te tényleg el akarod hagyni?
Senki sem tökéletes, a barátod sem, lehetnek rossz pillanatai amikor nem úgy szól hozzád ahogy illene, de utána kimutatja a szeretetét, és azt, hogy szüksége van rád.
Kölcsönösen feszültségeket gerjesztetek. Ő rosszat mondd, te megfenyegeted, hogy elhagyod, ő ideges lesz, vagy éppen kétségbe esik, hülyén viselkedik, te megbántódsz, és így tovább.
Az is lehet, hogy külső feszültségeket vezettek le egymáson, ahelyett, hogy azokat helyben oldanátok meg.
Lehet te is túl reagálod kicsit, nem?
Úgy értem, nekem is szokott gúnyos, beszólogatós megjegyzéseket tenni a párom, ilyenkor mindig átesik a ló túloldalára.
Persze most amit felhozok példának durva lesz, és lehet majd engem is szidnak hogy én elhagynám a párom.. de nem ők élnek a kapcsolatomban ez csak 5 perc eseménye..
Szóval, neki az internetes kis akármilye be van állítva egy bizonyos helyre, mert csak onnan veszi a jelet, és egy vezeték fut keresztül most a szobáján, amire ráléptem így elmozdult a net.. erre ő egy hangos felkiáltással h 'te fogyatékos' persze.. szarul esett.. de nem vettem fel, azután folyamatosan azzal húztam őt, hogy ja igen.. fogyatékos vagyok bocs. és ezzel folyton bűntudata lett. aztán most valamelyik nap ő is sikeresen félrerúgta..de addigra az egész már csak egy hülye vicc lett.. egymásra néztünk és lefogyatékosoztam, ő meg csak röhögött.
Lehet, hogy túl komolyan veszed a beszólogatásait, bizonyára nem gondolja komolyan.. az én párom is ilyen bújós típus.
ha szereted ezzel kell szeretned, mondhatod hogy nem esik jól az hogy ilyen, de ne akard a saját ízlésedre formálni.
ha nem tudod így szeretni akkor hagyd ott, de aztán később ne bánd meg.
el gondolkoztam én is egyszer már ezen, így. neki ez a stílusa, kicsit bunkó, kicsit érzéketlen, de igazán gondoskodó és tele van szeretettel, és bármit megtenne értem.
ezért én képes vagyok őt így elfogadni és tudom, hogy az ilyen megjegyzéseket nem kell felvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!