Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mire vélnétek ezt? Szülinap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mire vélnétek ezt? Szülinapi ajándék? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
2 napja volt a születésnapom. Tavaly egy gyönyörű szép ékszert (nyakláncot) kaptam a páromtól, nagyon meglepett és mérhetetlenül örültem is neki. Abszolút nem számítottam rá, úgy éreztem, hogy nem tart még ott a kapcsolatunk, hogy ékszert kapjak. Idén viszont pont az ellenkezője történt, kaptam egy tábla csokit... Félre ne értsetek, nem toronyórára vágyom lánccal, de én annyira odateszem magam, amikor neki van születésnapja vagy névnapja, és az esett rosszul, hogy tudom, hogy lenne rá pénze, meg ideje is, csak ez a tavalyi után kicsit rosszul esett. Tudom, hogy ennek nem kéne rosszul esnie, más már annak is örül, ha a pasija nem felejti el a születésnapját, de az én párom eddig odafigyelt ezekre a dolgokra. Úgy érzem, hogy ennek volt oka, és már arra is gondoltam, hogy lehet nem érez már úgy irántam, vagy nem tudom, elvégre ha van egy srácnak egy lány haverja, annak ideális szülinapra egy tábla csoki, de párkapcsolatban szerintem nem... Szerintetek? Normális válaszokat várok, légyszi, ti sem örülnétek neki, ha viccet csinálnának az olyan dolgokból, ami nektek fontos, vagy rosszul esett.

2012. dec. 9. 21:41
 1/5 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem nem az számít mit kapsz, hanem hogy szívből adták.. (szerintem)
2012. dec. 9. 21:42
 2/5 Laylah ***** válasza:
Lehet, hogy elfelejtette?
2012. dec. 9. 21:45
 3/5 anonim ***** válasza:
esetleg lehet hogy komolyabbnak gondolja annál a kapcsolatot, hogy drága ajándékokkal kelljen elhalmoznia, igazad van egy tábla csoki azért inkább ilyen névnap nőnap kategória, akkor is + egy virág, de ne vedd mindenképp sértésnek
2012. dec. 9. 21:47
 4/5 anonim ***** válasza:
no meg persze ez is lehet, hogy csak az utolsó pillanatban jutott eszébe :D
2012. dec. 9. 21:48
 5/5 anonim ***** válasza:
egy utolsó pillanatban vette észre VAGY!: utolsó "pillanatnak" szánta..
2012. dec. 9. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!