Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi arról a véleményetek, ha egy 26 éves lány összejön egy 18-20 év közti fiúval (csoporttársak egyetemen)?
Figyelt kérdés
2012. dec. 9. 19:59
1/6 anonim válasza:
Mi lenne?nekem semmi közöm hozzá.Másoknak se.
Ha jól érzed magad mellette akkor hajrá
2/6 anonim válasza:
Te 26 ő meg mondjuk 19. A gondolkodás módotok is más, mivel ő sokkal fiatalabb. Lehet elején nem így fogod látni, de idővel észreveszed, h éretlenebb hozzád! :)
3/6 Mókusgyilkos válasza:
mi ezzel a probléma? az ekkora korkülönbség csak akkor rossz ha egész 1xűen v túl fiatal az 1ik v szimplán a korkülönbség miatt totál más világban élnek 1 20 éves pasi eltudja dönteni h hova akarja betenni [oké .. bocs] + ha csoporttársak vagyok akkor annyira talán nem nagy a "generációs szakadék" nem de?
4/6 A kérdező kommentje:
Érettebb gondolkodású, mint a többi 18 éves nagy többsége. Az a baj egyébként, ha az ember később kezd egy egyetemet, és ezáltal fiatalabbak a csoportársai, hogy korabeliekkel alig tud megismerkedni. Úgyhogy (legalábbis amíg egyetemre járok) maradnak a fiatalok:) Vagy most jöjjön össze egy kicsit idősebb hallgató egy másik 25-26 évessel (aki esetleg eléggé éretlen a kora ellenére), vagy egyenesen egy tanárral?:)) Fura, de ha a világnézete, gondolkodásmódja megfelelő, akkor már 20 év körül nem a kor a legfontosabb. Szerintem. De kíváncsi vagyok, ki mit gondol.
2012. dec. 9. 20:11
5/6 anonim válasza:
Szerintem rendben van, ha összejöttök. Mindketten fiatalok vagytok, és nem arról van szó, hogy egy 2gyerekes elvált nőci kikezd egy nemrég érettségizett sráccal.
Szerintem nem lehet akkora különbség ami az érettséget illeti, ha egy húron pendültök, és jól érzitek magatokat együtt, akkor hajrá.
6/6 anonim válasza:
két fiatal felnőtt, kicsit fura de nagy dolog. Én speciel a 14-15 évesekre hajtok :D
F19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!