Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel tudnám a barátomat romantikusságra bírni?
Engem nagyon zavar, hogy napközben szinte egyáltalán nem jön oda hozzám, jól esne néha egy ölelés, csókolózás is elenyésző, az is néha csak egy szájra puszi. Ha megyünk valahova, olyanok vagyunk, mint két idegen. Amikor átmentünk a barátaihoz, úgy ültünk le, hogy egy asztal választott el minket. Utcán egyáltalán semmit nem akar, ha találkozunk, akkor csak akkor van csók, mikor épp meglátjuk egymást, azt mondja, hogy ő konzervatív. Én pl. szeretek kézenfogva sétálni, de ő arra sem hajlandó. Úgy irigylem a párokat, akik így járkálnak. Amikor a barátainál voltunk (egy pár), akkor a pasi fölkapta a lányt, néha-néha odanyomtak egymásnak egy puszit, rólunk meg csak a ridegség sugárzik. Illetve én nem lennék ilyen, de hát most mit tegyek? Ha vele társaságban vagyok, teljesen feszült leszek, mert ilyen téren nem ugyanúgy viselkednénk, erre ő azt mondja, hogy amolyan viselkedési kényszere van, meg hogy ő úriember. Ez megy már 3 éve, és ezek a dolgok nekem nagyon hiányoznak.
18/L
szerintem a napközbe egy kis ölelés, kézenfogva járás tök alap dolog...
3 éve...gondolkozz el rajta h kéne e folytatni a dolgot
Azt ajánlom hogy beszéld meg vele hogy mire van szükséged ha erre akkor mond el neki hogy szeretnél vele kézen fogva járni az utcán többet csókolózni egy kis romantikára vágy egyébként meg teremtsd meg akkor te ha ő erre nem hajlandó csinálj neki vacsorát a kedvenc ételét és utánna meg egy kis szeretkezés sem árt :P
Szóval 3 lehetőséged van igazából:
1. megbeszéled vele
2. megteremted te
3. hagyod a fenébe és így akarsz vele élni
A 2. es nem biztos hogy leesik neki egyébként bújj oda hozzá akkor te, csókold meg te vagy olyankor is ellök magától? Egyébként jut eszembe egy úri ember mindenek elé helyezi a barátnőjét a boldogságát én így gondolom...
(Dávid)
Én is nagyon figyelek ezekre a dolgokra (22/L), de azért a kézenfogva sétálás, összebújás az van.
Csókolózni mi sem szoktunk mások előtt, de egy-két puszi belefér.
Szerintem is beszélj vele.
Szia újból Dávid vagyok:P
Akkor erre azt tudom mondani hogy próbálj meg akkor nélküle lenni egy kicsit hiányoltasd magad neki. Ha kérdezi hogy miért távolodsz el tőle akkor erre csak annyit mondj hogy ha nem akar veled lenni akkor nem leszel vele (persze ezt egy kicsit nőiesebben fogalmazd meg) ha meg megsem kérdezi hogy miért észre sem veszi akkor erre már én is azt tudom mondani neked hogy felesleges hajtanod magad egy ilyen emberért. Csak azért arra figyelj hogy hideg fejjel mondasz akármit is mondasz neki.
Sztem hagyd ezt a pasit a fenébe.... én így nem tudnék létezni...alap, hogy ha valakit szeretsz, akkor nem húzódsz el!
Az ágyban is ilyen? Mert ha ott nem, akkor húzódj el te ott! És mond neki, azt, amit ő szokott neked mondani!
Sztem szégyell téged vagy prűd, vagy üldözési mániája van.... én biztos szakítanék, ha így kellene vkivel együtt lennem.
L.25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!