Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek hová írjak neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hová írjak neki?

Figyelt kérdés
Tetszik egy pasi, tegnap egy buliban voltunk, de vele volt a párja. Szerintem én is bejövök neki, de nem mer közeledni (érthető okokból). Eléggé rosszul volt, haza is kellett menniük (nem részeg volt, beteg). Szeretnék írni neki, hogy hogy van, de félek, hogy a face fiókjába benéz a párja (amúgy is tartok tőle, lehet, hogy feltűnt neki valami). Esetleg a munkahelyi emailjára írjak? Az nem gáz?
2012. dec. 9. 13:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
honnan gondolod, h tetszel neki? rád nézett?
2012. dec. 9. 13:56
 2/13 anonim ***** válasza:
Ne írj sehova, miért akarsz tönkretenni egy kapcsolatot?
2012. dec. 9. 13:57
 3/13 A kérdező kommentje:

ursula, igen, többször is, és eléggé úgy tűnt, hogy tetszem

pár szót beszéltünk is, de csak általánosságban

2012. dec. 9. 13:57
 4/13 anonim ***** válasza:
bevallom némi cinizmussal kérdeztem...hány éves vagy, hogy ennyiből messzemenő következtetéseket vonsz le?
2012. dec. 9. 13:58
 5/13 A kérdező kommentje:
2-es, nem akarok.... de látom a pasin, hogy vevő lenne rá, nekem meg nagyon tetszik...hidd el, már eleget nyűglődtem ezen, nem vagyok ribanc :(((
2012. dec. 9. 13:58
 6/13 A kérdező kommentje:

usula, nem most találkoztunk először, már régebben is nézett

elég idős vagyok ahhoz, hogy felismerjem, hogy bejövök valakinek :)

2012. dec. 9. 14:00
 7/13 A kérdező kommentje:

esetleg a kérdésemre valaki válaszolna? :)

nem randit akarok kérni, csak megkérdeni, hogy van

2012. dec. 9. 14:00
 8/13 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha FB-n írnál neki? Semmi gond nem lenne belőle, ha meglátná a barátnője, mert csak annyit kérdezel, hogy hogy van.
2012. dec. 9. 14:08
 9/13 anonim ***** válasza:

Nem bírom az ilyen csajokat mint te, de nem mondok semmi rosszat.

Van párja. Ha te lennél az és egy másik csak írogatna a pasidnak, neked az milyen érzés lenne?

Hagyd őket békén kérlek. Ha tetszel neki, akkor majd ő ír, de ne kozeledj hozzá amég van párja.

De a kérdésedre is válaszolok, hogy hová írj neki, a válaszom hogy sehova.

2012. dec. 9. 14:21
 10/13 anonim ***** válasza:

sztem se írj sehova.

valószínű azért nem lép feléd semmit mert van egy BARÁTNŐJE, és SZERETI. A pasik már csak ilyenek, bejönnek nekik lányok mert nem vakok attól még nem ugranak más csajok karjaiba;) Szóval maradj csak a fenekeden és ne ribanckodj.

2012. dec. 9. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!