Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy férfi és egy nő sétálna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi és egy nő sétálnak a városban kézenfogva az mit jelent?

Figyelt kérdés
úgyértem,hogy amúgy nincs semmi jele,hogy együtt lennénk,egy pár lennélnek.

2012. dec. 9. 13:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
én ma a legjobb barátommal (ő 19F én 18L) úgy sétáltunk a városban, hogy egymás derekát fogtuk.az oka az volt, hogy annyira fáj a térdem, hogy nem bírtam egyedül jönni. neki barátnője van nekem alakulóm.:D de 6535684oka lehet de a legvalószínűbb, hogy egy párt alkotnak:)
2012. dec. 10. 00:13
 12/14 anonim ***** válasza:
Mi az hogy mindenképp járniuk kell?hülyeség. Ha van egy csaj barátom,simán foghatom a kezét (és nem kell télnek lennie,meg hidegnek).Feltétel,hogy függetlenek legyenek,mert különben az egyik fél partnere biztos nem nézné jó szemmel.De semmi extrát nem látok benne.Az a baj,hogy manapság már a fészbuk világában tökre meglepődtök az amúgy ilyen tökre természetes szociális megnyilvánulásokon.
2012. dec. 15. 18:34
 13/14 anonim ***** válasza:

utolsó, azért ez nem így van. 10-vagy 15 éve sem volt evidens, h egy lány, meg egy srác egymás kezét fogja, ha nem járnak. már akkor is nyilvánvaló volt, h ha kézenfogva mászkálnak, akkor bizony ők járnak. és akkor még híre hamva sem volt a fészbúknak.

ne érts félre, én is lazán kezelem a kérdést, mint írtam, poénból simán sétálgatnék kézenfogva egy barátommal, de ez inkább csak kivétel.

2012. dec. 15. 20:21
 14/14 anonim ***** válasza:
Egy kicsit régebbi időt,inkább olyan 80-90es éveket kellett volna belőnöd.Nekem legalábbis inkább azokról az időkről jut eszembe ez.Mindenesetre tény,hogy időszakonként változnak kulturális szokások.Alapból persze én is arra gondolok, hogy egy párt alkot két ember ha fogják egymás kezét.De manapság amikor már férfi férfival vagy nő nővel is sétálhat kéz a kézben (na és ott aztán tényleg gondolhatod,hogy igen manapság biztosra veheted,hogy járnak), akkor ezek mellett szerintem előfordulhatnak ilyesn "speciális" esetek (pl az oly kedvelten vitatott fiú-lány barátság téma) hogy csak szimplán jól érzi magát két ember,és fiatalos bolondos séta közben jólesik egymást kézen fogva tekeregni,mint mondjuk droid módjára egymás mellett menetelni mint az orosz katonák:D
2012. dec. 15. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!