Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ehez?
ASDD mekkora szar:D
Bár mivel nekem nincs pasim mert nem vagyok B*zi ezért így a helyedbe tudom magam képzelni,hát én röhögve otthagytam volna..
Legalább legó-t kért?:D
Azt szólnám, hogy "bocs erre nincs pénzem". :) Ha höbörög, akkor el lehet menni, ha észbekap és nevet, hogy csak poénkodott, akkor szerencséje!
Egyébként én is vetettem már oda a páromnak poénból, hogy mit szeretnék karácsonyra, de sosem gondoltam komolyan, hogy elvisz egy luxus földkörüli útra karácsony alkalmából. :)
Az meg a másik téma, hogy attól, hogy valamit szeretne, az nem azt jelenti, hogy meg is fogja kapni!!
Az milyen "ajándék", hogy megmondom mit kérek?
Sok "sérült" ember aki azt hiszi a karácsony arról szól, hogy méregdrága "sz@rokat" vegyünk a másiknak.
De hát ezt diktálja a birka társadalom és vannak akik mennek a nyájjal.
Én tavaly saját ajándékot készítettem. Idén részben saját lesz, részben vettem valamit.
Én meg olyan dolgot kaptam tavaly aminek nagyon örültem és még nem is volt drága. Ha tudtam volna, hogy azt kapom abban semmi poén nem lett volna.
Sosem beszélünk arról, hogy mennyiért és főleg nem, hogy mit veszünk a másiknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!