Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi magányos ember a világban? Mi változott meg, hogy mára nagyobb részt meg nőtt a magányosok száma?
Azért, mert vannak negatív példák és kivételek, attól még nem szentírás, hogy ez fog történni a kérdezővel is. A másik pedig, hogy azért mert valaki sokáig magányos, nem biztos, hogy élete végéig az lesz.
Szerintem bízni kell, nem pedig feladni, kedvesnek, nyitottnak lenni és meg kell ragadni a lehetőséget az ismerkedésre, mert az ember sosem tudhatja, mikor talál a saját személyiségéhez közel álló embert, lelki társat.
Én hiszem, hogy vannak még normálisan gondolkozó emberek a világban és tudom, hogy egyszer találok egy olyan férfit, aki így gondolkozik. Nem hagyom, hogy a csalódások elvegyék a reményt.
(5-ös, 9-es válaszoló voltam)
Köszönöm szépen a válaszokat. :)
Én is nagyon reménykedek benne, hogy nem maradok egyedül, de amik folynak a világban, és látok, egy kicsit elbizonytalanít ebben a témában, de nem akarom még feladni. :)
Nem kell mindenben a mögöttes tartalmat keresni. Arra gondoltam szó szerint amit leírtam, ami a válaszom is a kérdésedre. CSak annyira,hogy nem kell túlbecsülni a mai világot, hogy hhú pffuu mennyi magányos van pont most 2012 ben. Ugyanannyi mint akármikor máskor. Voltak balek szaralakok régen is, meg voltak társas életre valók is. Ma sincs másképp.
Persze ha akarod törj ki, legyél besavanyodottból életvidám, legyél nullábol RH pozitív, aztán élvezd a csodálatos életet!
Nem, nem te félreértesz.
Annyit akartam megtudni, hogy akkor lehet valaki boldog ha beáll a sorba, és talán/esetleg talál magának barátnőt? Mert ugye, mindenki azt mondogatja, hogy az ember igazából akkor lehet boldog ha van társasága, és én nem akarok besavanyodott életvidám lenni, de azt se akarom, hogy 30 évesen arra eszméljek fel, hogy a szüleimen, és az öcsémen kívül nincsen senkim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!