Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? (többi lent)
Figyelt kérdés
Tudom, millió és még egy ilyen kérdés van fent,de nem vagyok nem spíler pasi ügyekben. van az osztályomban egy srác. nekem nagyon tetszik. nem nagyon beszélgettem eddig vele, de most pár napja már kicsit többet beszélgetünk. Facebookon az van kint neki hogy kapcsolatban. Viszont tesz olyan kijelentéseket, mintha mégsem lenne neki. Akkor most szerintetek mi a helyzet? élőben nagyon zavarba van mindig ha beszélgetünk, ahogy én is. barátnőm szerint ha mondok valamit mindig rám figyel. Elég sok apróságra emlékszik amiket mondtam. Hogyan kezdeményezzek, ha ő nem lép? mennyi idő után kellene neki kb. megtenni az első lépést? milyen ürüggyel írjak rá? HELP ME!2012. dec. 8. 23:57
1/7 anonim válasza:
Örök klasszikus: "tudod a legutóbbi dolgozatom olyan rosszul sikerült és nem is értek néhány dolgot..."
2/7 A kérdező kommentje:
köszi :) mondjuk nagyon okos, művelt a srác, ez is tök vonzó benne.
2012. dec. 8. 23:59
3/7 anonim válasza:
Ne alapozz a facebook-ra sokan ott csak a látszat miatt rakják ki hogy kapcsolatban. Nem kell semmilyen ürügy ha tetszik akkor beszélj vele mond meg neki hogy szeretnéd jobban megismerni vagy több időt együtt tölteni stb. Amúgy ha zavarba van és figyel rád az azt jelenti hogy tetszel neki.
4/7 A kérdező kommentje:
köszi neked is :) de olyan hihetetlen. nagyon sok ismerőse, barátja van, és el sem tudom képzelni, hogy esetleg nem lennék közömbös a számára.
2012. dec. 9. 00:31
5/7 El Greco válasza:
Pedig amit leírtál,abból ez tûnik ki...
6/7 anonim válasza:
Az nem derült ki, hogy hány évesek vagytok...
7/7 A kérdező kommentje:
14 L - 15 F
2012. dec. 9. 10:21
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!