Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van olyan kapcsolatnak jövője, ha én 18 vok, a pasim + sokkal idősebb? 22 év! Tegnapelött volt egy komolyabb vitánk! Ő ugy érezte hogy szemtelen voltam vele! Azóta óvatosabban kezdek el vele beszélni, mert félek h szakítani akar velem!
Figyelt kérdés
2009. aug. 20. 14:17
11/12 A kérdező kommentje:
22 év a korkülömbség!De annyira szeretem!Még nem voltunk együtt,csak csók,meg hasonló dolgok!Nem tudnám kidobni,mert az életemet jelenti!Együtt akarok vele élni!Lehet h hülyének néztek!
2009. aug. 21. 12:48
12/12 anonim válasza:
Látom, ez egy nagyon régi kérdés, nem tudom mi lett azóta a kérdezővel, de engem ez arra emlékeztet, ami velem is volt ennyi idősen illetve ahol látok még ismerősöket ilyen fiatalon jóval idősebb férfival. Ennyi idősen még kialakulatlan az ember és egy idősebb partner sok esetben nem egyenrangúnak tekinti. Engem például az akkori barátom állandóan nevelni akart. Saját kénye-kedve szerint alakítható kislány voltam és bizony sokszor én is meghunyászkodtam és óvatosabb voltam. 4 év után szakítottam vele és azt a felszabadultságot amit akkor éreztem nem is tudom leírni. Soha többet ilyen idős pasit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!