Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Nálatok bejön a 170cm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nálatok bejön a 170cm és 55kg?

Figyelt kérdés
2012. dec. 8. 22:23
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Pont az ilyen lányokra várok, de hiába van nyitva az ajtóm, nálam nem jönnek be... :(
2012. dec. 8. 23:01
 22/28 A kérdező kommentje:
23:01 hát probálkozz más lányoknál vagy nemtudom lényeg h soha ne add fel!:)
2012. dec. 8. 23:02
 23/28 ASOT ***** válasza:
Az adatok jók. A hajszín is jo lehet. De h az arcod milyen az más kérdés. És de ha a külső megfelelő akor már csak a belsőre kel fényt deríteni ami nem 1 mp
2012. dec. 8. 23:15
 24/28 anonim ***** válasza:

Az, hogy 170 cm vagy és 55 kg , ez annyira semmit mondó hogy ne tudd meg!

Én meg 177 cm vagyok és 72 kg, semmit se tudsz ez alapján megmondani. Lehetnének pipa lábaim is sörhasam, vagy ugyanúgy lehet fültágítóm és csőnacim, vasalt hajam, vagy kockás hasam, rövid hajam, izmos hátam ki tudja melyik az igaz.

Tehát nehogy már azt várd el, hogy két szinte semmitmondó adat alapján véleményezzünk, még ha a belsőről nem is beszélünk.

Ha egy alakos képet feltöltöttél volna fej nélkül, az alapján se tudnék válaszolni, mert ezt rohadtul nem lehet megmondani neten keresztül.

Remélem érted mi a probléma, minden jót.

2012. dec. 8. 23:31
 25/28 anonim ***** válasza:
Ja én is ezen csodálkozom,hogy az egekig dícsérik,aztán nem is látták:D
2012. dec. 9. 09:39
 26/28 anonim ***** válasza:
kepet
2012. dec. 9. 09:56
 27/28 anonim válasza:
Ha megoldható oldjuk meg ugyis szeretek felnézni a páromra
2012. dec. 9. 12:43
 28/28 anonim ***** válasza:
be!
2012. dec. 9. 22:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!