Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kisbaba nemének meghatározása....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kisbaba nemének meghatározása. Ez a táblázat nálatok bejön?

Figyelt kérdés

[link]

A párommal kisfiút szeretnénk. Anyukám 29 éves korában fogant és lány lettem. Tehát a táblázat az én esetembe bevált. Kiszámolnátok,hogy nektek bevált-e? köszönöm

2011. dec. 18. 17:56
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
*29 éves korában januárban
2011. dec. 18. 17:57
 2/15 anonim ***** válasza:
Anyukád nem 29 éves korában fogant, hanem valszeg -9 hónapos korában :)
2011. dec. 18. 18:00
 3/15 anonim ***** válasza:

Ez szerintem csak hülyeség, vagyis erre ne alapozz.

Amúgy az a lényeg, hogy egészséges legyen a baba. /Na meg persze fiú./

2011. dec. 18. 18:00
 4/15 A kérdező kommentje:

úgy értem én fogantam akkor.xD

persze, csak kíváncsiságból kérdezem,mert a táblázat találati arányát 67 és 99% közé teszik...

2011. dec. 18. 18:02
 5/15 anonim ***** válasza:

Szerintem nem működik annak ellenére, hogy logikus az elképzelés.

Azért nem működik, mert hatalmas számokról beszélünk. 30-60 millió spermium küzd a petesejtért és tuti, hogy vannak kivételek, amik nem pusztulnak el az adott kémhatás miatt. Ezt hívják természetes kiválasztódásnak, ami már itt elkezdődik.

2011. dec. 18. 18:03
 6/15 anonim ***** válasza:
Anyukámnak is bejött.
2011. dec. 18. 18:04
 7/15 A kérdező kommentje:
persze nyilván vannak kivételek. a táblázat szerint én lány vagyok (:DD) és tényleg, a párom pedig fiú (szintén igaz:D) ezért vagyok kíváncsi,hogy véletlen egybeesés. légyszi valaki számolja ki,hogy ő mi a táblázat alapján és tényleg az-e.
2011. dec. 18. 18:05
 8/15 anonim ***** válasza:
igen,az én anyámnak is bejött :)
2011. dec. 18. 18:06
 9/15 A kérdező kommentje:
ne értsetek férre, akkor is nagyon boldog lennék,ha kislányom születne:)
2011. dec. 18. 18:07
 10/15 anonim ***** válasza:
Se nálam, se öcsémnél nem stimmel :)
2011. dec. 18. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!