Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kisbaba nemének meghatározása....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kisbaba nemének meghatározása. Ez a táblázat nálatok bejön?

Figyelt kérdés

[link]

A párommal kisfiút szeretnénk. Anyukám 29 éves korában fogant és lány lettem. Tehát a táblázat az én esetembe bevált. Kiszámolnátok,hogy nektek bevált-e? köszönöm

2011. dec. 18. 17:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Na én is kiszámoltam. Se nálam, se a tesóim esetében nem jött be ez a táblázat. Ja és hozzátenném, hogy nem vagyunk ikertesók. :-)
2011. dec. 18. 18:16
 12/15 anonim ***** válasza:

Én is kiszámoltam. A tesóm és én is lányok vagyunk, pedig a táblázat szerint fiúnak "kellene" lennünk :D

21/L

2011. dec. 18. 18:18
 13/15 anonim ***** válasza:
hát, ránk ez nem teljesen igaz... anyukám 28 évesen szeptember-októberben (pont hónaphatáron) esett velem teherbe, és lány lettem. 36 évesen áprilisban esett teherbe az öcsémmel. csak a húgomra igaz, mert anyukám 30 éves volt, amikor ő megfogant márciusban.
2011. dec. 18. 18:20
 14/15 anonim ***** válasza:

Ez egy baromság. A gyerek neme azon múlik, hogy a petesejtet megtermékenyítő hímivarsejt X vagy Y kromoszómát hordoz.

Annyi, de annyi hihetetlenül szörnyű betegség, fejlődési rendellenesség van, az emberek mégis azon szenvednek, hogy lányuk vagy fiuk legyen.

Nem k.vára mindegy? Egészséges legyen és kész.

2011. dec. 18. 18:22
 15/15 anonim ***** válasza:
nálam bejött :)
2011. dec. 18. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!