Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Szerintetek jó testem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szerintetek jó testem van? (Kép) 13 éves fiú vagyok, másfél éve edzek és hetete fotózom magam. (webkamerával ha érdekel. )

Figyelt kérdés

Tudom,minden képen egyre pirosabb vagyok de az csak a fényviszonyok miatt van.

Várom a véleményeteket.

Hát az utolsó képen kicsit nagy lett a hasam...

ne azt nézzétek XD

Link:

[link]

2012. dec. 8. 15:36
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha az első feleségemnek ilyen mellei lettek volna,sosem hagyom el.
2012. dec. 8. 16:10
 22/29 anonim ***** válasza:

Ahol most tartasz az már valami, sejtem, hogy sok munkád van benne.

De ha azt mondod, hogy 13 éves vagy és 11 és fél éves korodban kezdtél edzeni, az rohadtul nem jó, várnod kellett volna még az edzés elkezdésével legalább 14 éves korodig, mivel alig látszik valami a képből ( lábad- hátad egyáltalán nem) így nem tudom megállapítani hogy mennyire tettél rosszat magadnak. Remélem tudod, hogy aki túlzásba viszi az edzést az könnyen keresztbe tesz a növekedésnek..

Ne izmosodj tovàbb, próbáld megtartani a szintet.

2012. dec. 8. 16:25
 23/29 anonim ***** válasza:

Olyan,mint egy női mell,de komolyan!

13/L

2012. dec. 8. 16:34
 24/29 anonim ***** válasza:
Nem szabad ilyen fiatalon elkezdeni edzeni, mert gerincferdülésed lesz és lehet, hogy a növekedésed is megfog állni.
2012. dec. 8. 17:59
 25/29 anonim ***** válasza:

Nekem túl sok és szőr sincsen, ejj.

23/L

2012. dec. 8. 19:20
 26/29 anonim ***** válasza:
Miért csöcsösödsz? És miért kell 13 évese bárkinek is bejönni?
2012. dec. 8. 20:08
 27/29 anonim ***** válasza:
szerintem jól haladsz:)akkor edzel,amikor akarsz. Attól még hogy 13 vagy, nyugodtan edzhetsz, csak ne vidd túlzásba. 14/L
2012. dec. 8. 20:56
 28/29 anonim ***** válasza:

Persze, nyugodtan emelgesse csak a súlyzókat, biztos nagyon fog örülni a későbbiekben a különböző egészségügyi problémáknak.

Ráérsz majd 15 de inkább 16 évesen elkezdeni edzeni, még fejlődésben vannak a csontjaid, nem tesz nekik jót a megterhelés.

2012. dec. 8. 21:01
 29/29 anonim ***** válasza:
Abban a kultúrában és szocializációs környezetben, amiben mi itt Európában élünk, nem fér bele az átlag ember erkölcsi értékrendjébe egy ilyen eset felett komolyabb következmények nélkül eltekinteni. Ha ettől eltérő felfogása van valakinek, az nem jóságnak, vagy intelligenciának, hanem devianciának számít. Hála istennek, a törzsközösségi társadalom színvonalát itt Európában sikerült kinőni, és ez együtt jár olyan hátrányokkal, hogy bizonyos viselkedésformát a többség nem fogad el természetesként.
2015. nov. 20. 02:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!