Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik fiú-lány közötti barátság?
Figyelt kérdés
akármikor megismerkedek egy fiúval,vagy én leszek,vagy ő lesz szerelmes..talán velem van a baj?2012. dec. 8. 10:22
11/15 Angleth válasza:
Létezik.
Van egy barátnőm, akivel már legalább 3 éve vagyunk nagyon jó barátok. Sosem éreztem semmilyen vonzalmat iránta, ő sem irántam. Még a szex sem jutott eszembe.
Van barátnőm, neki meg van barátja.
12/15 anonim válasza:
"Van fiú-lány HAVERSÁG, de barátság nem létezik... :) "
Szóval akkor csak a zsidó fiúk és lányok között létezhet? Tehát ha héberül mondod a barátot (חבר), akkor létezik, ha magyarul, akkor nem, vagy mi?
13/15 anonim válasza:
Helike13, az, hogy héberül hogy van a barátság, senkit nem izgat. Magyarul tudjuk, hogy mit jelent, azt kell értelmezni. Ha sikerül...:)
14/15 anonim válasza:
Szerintem van. Van néhány lány barátom. Ha megismerkedek és összebarátkozok velük, akkor általában felmerül, hogy lehetne akár több is, de ha úgy látom, hogy elég jó barátok vagyunk, akkor nem fogom szétrombolni a barátságot ezzel. 21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!