Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiú-lány barátság?!

Figyelt kérdés
van egy legjobb fiú barátom, egy városban éltünk, ám én 2 évvel ezelőtt elköltöztem és búcsúzásképp lefeküdtünk egymással. A dolognak nem volt folytatása, sőt nem is kerestük egymást. Talán mindkettőnknek túl kínos volt a dolog. Ám most ő is ebben a városban él, itt jár egyetemre és felkeresett. Eljárunk együtt bulizni és már-már olyan a kapcsolatunk mint régen. A barátaim meg vannak róla győződve hogy a pasi belém van zúgva, holott ebben én kételkedem mivel folyton a nő ügyeiről beszél, az egy éjszakás kalandjairól meg hogy most nem akar komoly kapcsolatot. Arról a bizonyos éjszakáról eddig nem is esett szó, olyan mintha meg sem történt volna. De tegnap este szóba hozta hogy egyre gyakrabban gondol arra az éjszakára. Én tereltem a témát, mert ez az egész megijeszt. Fogalmam sincs mit akar! Játszik velem? Talán úgy gondolja, ami egyszer megtörtént, az ismét meg fog? Szerelmes vagy csak egy jó numerát akar, egy újabb trófeát? Kérlek osszátok meg velem hasonló tapasztalataitokat és adjatok tanácsot nekem! Köszi
2012. nov. 12. 10:09
 1/7 ASOT ***** válasza:
ami biztos h jó volt a szex és dugni akar újra, vagy azóta nem is szexelt csak a szája járt.
2012. nov. 12. 10:13
 2/7 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy újra le akar feküdni veled, mert különben nem hozta volna fel a témát, az hogy azóta hány nője volt, meg magánügy.

A legegyszerűbb, ha megkérdezed tőle te magad, hogy tulajdonképpen mi a szándéka veled, erre a hirtelen őszinteségre nem számít majd, így meglepődöttségében kénytelen lesz őszintén válaszolni! Mi ezt nem tudhatjuk, mert nem ismerjük a srác jellemét, hogy csak kóbor numerára vágyik, vagy komoly kapcsolatra...

Minden esetre ez a "csak barátok" dolog sosem működött, ez tapasztalat! Egyik mindig többet akar (vagy mindkettő - ez a szerencsésebb eset), viszont ha a másik nem akarja, csak az egyik, de a szex persze jöhet, annak mindig szenvedés a vége!

2012. nov. 12. 10:31
 3/7 anonim válasza:
Minek feküdtél le vele?ilyet barátokkal nem teszünk,pont azért,mert később elveszíthetjük,vagy megváltoznának a dolgok!Nagy hülyeséget csináltál...utána meg tőlünk várod,hogy megmondjuk mit tegyél...amúgy szerintem te egy kicsit bele vagy habarodva a pasiba..vagy járjál vele,talán meggondolja magát kapcsolat ügybe,vagy ha nem akarod ezt,akkor ne tartsátok a kapcsolatot,mert így egyre rosszabb lesz mindkettőtöknek!!!
2012. nov. 12. 10:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Csak ki akar használni, ahogyan régen is. És találó a neved, mert egy igazi ribi vagy!
2012. nov. 12. 11:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Fogna dugna :D
2012. nov. 12. 11:57
 6/7 A kérdező kommentje:

Nomen est omen? :D azért lennék ribi mert 3 év után lefeküdtem a sráccal? vicces vagy!érdekes kis aggszűz lehetsz,de mindenesetre köszönöm, hogy időt szakítottál arra, hogy megoszd a véleményed.

p.s. nézz utána mit jelent pontosan az,hogy "ribi"

2012. nov. 12. 12:51
 7/7 A kérdező kommentje:
Teljesen igazatok van, nekem kellene tudom, hogy mit akar hisz én ismerem.És csak úgy tudhatom meg ha őszinte leszek vele.Ja és hogy elsőre mért feküdtem le vele?ez roppant egyszerű, azért mert többre vágytam mint barátság és az volt az utolsó esélyem arra,hogy feltárjam mit érzek,azt hittem többet úgysem látom,de a sors másképp döntött és most szembe kell néznem a múltammal.de annál még az is könnyebb ha itt fél világgal megbeszélem a magánéletem :D köszönöm az értékes kommentárokat.
2012. nov. 12. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!