Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki-e, ha akkor megy el a barátnőd WC-re elintézni a nyagydolgát, ha együtt vagytok? Gusztustalan, vagy nem gusztustalan?
A kérdés nem arra vonatkozik, ha egy pár már együtt él, nem is a házastársakra, hanem a kapcsolat kezdeti stádiumára, randizás, barátkozás, egymásnál alvás sűrűn, közös hétvégék stb.
Válasz adásnál kort és nemet kérlek írj, plusz azt, hogy ha gusztustalannak tartod, akkor miért? És hogyan lehet kiküszöbölni a kellemetlennek tartott helyzeteket!
Köszi!
00:05
XDXDXDXDXDXDXD
de csak akkor nem gáz amúgy, ha pingvines felsőben csinálod! :)
Figyelj, ha menni kell, hát menni kell, nincs mese... Mondjuk ha lehet, ne úgy, ha a wc egyben van a fürdővel, és miközben zuhanyzom, ő leül és extrém hangok közepette nekiáll hígan fosni...:D
Nemrég volt itt egy olyan kérdés, amiben a csaj arra panaszkodott, hogy a barátja nem megy el otthon toilett-re, hanem a szobájába ürítette székletét, nem is egy nap.:S
De a legpoénosabb, ha kint a nappaliban tv-ztek, bekapsz 2-3 hashajtó tabit, és mikor már kell, bemész a szobájába, és a párna alá pakolsz... Tuti szex lesz a vége...:D
Esetleg kakkants a mellére, és verd el rajta strandpapuccsal... Izgató:D
Egyébként nem, nem ciki, és nem is gusztustalan. Mivel egy teljesen hétköznapi dologról beszélünk.
-ReapeR-23/F
00:17-es-t én írtam. 22/L
Nekem is volt ilyen problémám... sőt, ha valahol vendégségbe több napig, még akkor se igazán mertem elmenni. De rájöttem, hogy sokkal kényelmetlenebb, ha görcsölve,felpuffadva szenvedek. Tul esel rajta, utána megkönnyebbülsz. Egyszer kell rászánnod magad, hogy miközben együtt vagytok, elmész WC-re, pár alkalom, és visszagondolva te is butaságnak tartod, hogy nem mertél elmenni.
A lányok is szoktak szarni.... O_o
: D
Az első komoly kapcsolatomnál (18) én még pisilni se mertem elmenni,nemhogy a nagydolgom elvégezzem.
Hálistennek kinőttem.Egyszer már indultunk hazafelé,amikor rámjött a hasmars,azt hittem ott a kocsiban összeszarom magam.Szegényem meg nem tudta mi bajom van.Na az rém ciki volt.
Most 25 vagyok és egyáltalán nem érzem cikinek dolgot.
Sokkal égőbb tényleg feszengni miközben érzed,hogy jönne,de mégse jöhet.Fészkelődsz,hogy véletlenül se jöjjön az előszele se,ezért ülsz mereven ,mint egy rakás ...
Végigcsináltam anno.soha többé!
Szóval nem ciki!
25 L
sosem csináltam ebből gondot,2-3 perc bőven elég rá,ujság és egyéb nélkül:D és nincs napszakhoz kötve,se semmihez
párom reggeli kávé után 15percre kibéreli a fürdőt,kérdezés nélkül is tudom mi a reggeli "menetrend"...
22/L
L/28
szerintem eggyáltalán nem gusztustalan. Ez olyan szükségletünk mint amikor levegöt veszünk. Vagy te nem szoktál szarni????
Szerintünk ( F+A+Sz) egyáltalán nem ciki ha kakkantanod kell amikor Vele vagy:D ez nem TABU téma, mert ha visszatartod végbélrákot kaphatsz:S ami nem kellemes...:S
ugyhogy mindenkinek aztajánlom h szarjon ahol kedve tarja!! nem kell visszafogni magatokat!:P
mindenkinek joga van szarni!!!
Jó szarást emberek!
UI.: minnél büdösebb annál jobb;):D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!