Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szeretitek a 'babusgatós/anyáskodos' lányokat?
olyanra gondolok hogy ha ketten vagytok mindig csak babusgat, persze mások elött annyira nem, meleg ételt csinál nektek, egész este ölelget,puszilgat aggódik érted..ilyenek
kort is írjatok lécci
hát szeretem de nem kell állandóan mert megunnám
17/F
Én azt vettem észre, hogy az ilyen nőket nem nőnek tekintik a férfiak, hanem anyukának v. cselédnek. És utána panaszkodnak ezek a nők, hogy a férfiak nem tesznek értük semmit, mert már teljesen kitörölték a pasijuk fenekét.
Persze, ez csak szubjektív vélemény.
Én nő vagyok,de leirnám a saját véleményemet,tapasztalataimat.
Exemmel,akivel 2 évig voltam együtt,szerettük egymást (tönkrement a kapcsolat,lényegtelen most, miért,ilyen voltam. Babúsgatós,anyáskodós.Szerettem is vele nagyon foglalkozni,törődni,viszont nagyon kell vigyázni milyen a partner. Mert ha hajlamos a "papucsságra",túl érzékeny,esetleg lelki problémái is vannak,sirások is előtörnek,egy idő után már sok volt. Imádok úgymond anyáskodni a szerelmem felett,persze csak egy bizonyos határig,de egy idő után már nem birtam. Úgy éreztem mintha barátnője helyett,édesanyja lennék,ami szerintem arra is következtethető,hogy édesanyjával sose volt olyan bensőséges a kapcsolata. Rengetegszer én vigasztalatam a nálam 5 évvel idősebb pasit,az én vállamon sirta ki magát,én nyugtattam,adtam neki lelki támaszt.
Végül tönkrement ez a kapcsolat,talán ez is közrejátszott benne.
Mára már van egy nagyon édes párom,aki bár nem ilyen,mint az előző,mégis nagyon szereti,hogy törődök vele.
Én szeretem babúsgatni a szerelmemet,ha beteg ápolni őt,törődni vele,minden téren támaszt nyújtani neki.
Nincs attól számomra jobb érzés,mint látni a szerelememet elégedettnek,boldognak,látni azt,hogy örül,hogy az övé vagy,büszke rád,tudatni vele,hogy bármikor segitek neki amiben csak tudok,és sose nincs egyedül.
Tehát,szerintem: A babúsgatás nagyon is kell egy kapcsolatban. Melyik pasi ne szeretné ha a szerelme a kedvében jár,gondoskodik róla,meleg vacsorát visz neki a esti sportmérkőzés közben,és még sorolhatnám...
Az anyáskodás már más! Az nagyon nagyban függ attól,hogy milyen a partner. Van akinek tetszik,van akinek nem. Szerintem egy bizonyos határig ez is való egy kapcsolatban,de nagyon vigyázni kell vele,hogy ne essünk át a ló túlsó oldalára.
Ez az én véleményem...
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!