Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abban az esetben ha a barátotok elmenne bulizni a haverjaival, téged otthon hagyna, mit tennél? Idősebb nálam, én még nem mehetek bulizni sajnos, azért nem megyek a barátnőimmel
a haverokkal való lógással kapcsolatban nekem sincs kifogásom bár 1. mi már házasok vagyunk, 2 engem is visz ha a haverjaihoz megy.
ha pl munkatársakkal ment el inni, oda nem vitt mert én amúgy sem akartam volna menni, mert nem ismerem őket de oda is elmehet ha akar. én csak szeretem tudni hol van. tehát nem engedélyt kér:) az nevetséges lenne, csak szól, ha elmegy, mert ezt kértem és ennyit megtesz értem. ilyenkor ivászat közben fel is szokott hívni.
de! a minden hétvége tényleg sok. beszélj vele, hogy legyen veled is. ha meg nem akar akkor menjen mindenki a maga útján, de a hanyagolást nem szeretem, te se hagyd magad!
"de bízok benne,de bánt a dolog,hogy nem vagyok ott vele,ő élvezi az életet,én meg itthon pusztulok meg az unalomtól
egyébként nem zavar,hogy a barátaival van,mert felőlem lehet,de szervezhetett volna olyan programot is,amiben én is részt tudok venni."
És szerinted jogos elvárás az, hogyha meg megpusztulsz az unalomtól, ő is forduljon fel veled együtt? Ha okos nő lennél, mosolyogva jó szórakozást kívánnál neki és addig megnéznél egy filmet. Vagy ha ez nem tetszik, akkor keress korban hozzád illő pasit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!