Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok hozzá ha kiderülne a barátnőtökről, hogy súlyos depresszióval küzd? Ti mit gondoltok?
előző vagyok
hát mi sem találkozhatunk sűrűn mert itthon vagyok anyummal... (ő 35km-re lakik tőlem)
msn-en is beszélünk és az is sokat segített mert így is mindig fel tud vidítani, ha nem tud feljönni msn-re akkor felhív. :)
nem kell egész nap együtt lennetek csak érezze a lány hogy mellette vagy, szereted :)
Tényleg a legfontosabb az, hogy mindig érezze, hogy te szereted és mellette leszel jóban-rosszban. Bevallom, én is a barátnődhöz hasonló vagyok. De már rájöttem, hogy az egyik bajom, hogy azt érzem, sosem szeretnek engem eléggé, igazán. Amúgy egy mosolygós, általában barátságos lánynak tartanak az ismerőseim, csak igyekszem jól leplezni, mennyire rosszul vagyok. Szóval a fontos, hogy valaki igazán szeresse és ezt érezze is, hogy valakinek fontos ezen a világon!
Egyébként amikor a barátnőd kibukott, miket mondott neked?
Akkor marad az, hogy msn, skype vagy telefon, és vidítsd fel, hogy ameddig "veled van" legalább addig legyen jókedvű-legeslegelső voltam.
Amúgy lehet tudni valamit, hogy miért depressziós? van-e valami konkrét oka? Kérdezgesd, hogy mit mondott a doki, hogy miket csináljon, amikor jön ez az érzés, és kérdezd, hogy úgy tesz-e, ahogy ő mondta...figyelni kell, mert egy betegnek nincs betegségtudata, és az szép és jó, hogy eljár kezelésre, de utána is úgy kell tenni, ahogy a doki mondja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!