Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha két férfi közül nem tudok választani, mi lenne a helyes döntés?
Nagyjából egyidőben ismertem meg mindkét fiatalembert, nem olyan régen. Mindketten rendkívül szimpatikusak és mindketten nagyon aranyosan udvarolnak. Nem akarom viszont hülyíteni egyiket sem. Ha megmondom nekik, hogy van konkurencia, akkor kétlem, hogy ismertségünk jelenlegi szakaszában bármelyikük is tovább próbálkozna, inkább hagynának a fenébe alapból. De dönteni egyelőre képtelen vagyok kettejük közül. Ha papírra leírnám előnyeiket és hátrányaikat, nagyon hasonló eredmények jönnének ki. Még ha pontoznám is őket, akkor is egyenlő lenne az állás. (Ezek persze csak példák voltak, a döntésképtelenségem bemutatására, egyáltalán nem ilyen eszközökkel ítélem meg a férfiakat)
Mit javasoltok, mit tehetnék? Tényleg nem akarom egyiket sem megbántani, pláne nem az orránál fogva vezetni...
Szerintem randizgass velük tovább, menj el vacsorázni, sétálni, esetleg, bár ez lehet, hogy genyán hangzik, de mutasd be őket egy jó barátodnak, hogy lásd, hogy miként működtök együtt társaságban. Hogyan viszonyulnak hozzád, ha nem csak kettesben vagytok.
Próbáld úgy felfogni, mintha simán csak barátkoznál velük. Éppen ezért ne feküdj le egyikkel sem szerintem, amíg nem tiszta benned a kép.
Azt is nézd meg, hogy mennyire jó velük hosszabb időt tölteni, például menjetek el dartsozni és a többi. Próbáld ki, ki hogyan reagál, ha mondjuk jobb vagy valamiben? Ez nekem mindig bevált, sokat elárul:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!