Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai lányok ennyire hogy lehetnek ilyen érzéketlenek, hogy még azt se irják le:bocs de nem! Annyi lány van és mégse talállok egy kedves lányt, aki komoly kapcsit szeretne! Te ilyen vagy? Irj nekem.
Figyelt kérdés
2012. dec. 6. 21:23
1/10 anonim válasza:
Én úgy gondolom, hogy azt nem itt fogjuk megtalálni. :(
2/10 anonim válasza:
Nekem meg az a véleményem,hogy az ilyen kapcsifüles cukimukikra nem nagyon harapnak rá a jónők. Nekik férfi kell! Nem kapcsifüles nyúl.
3/10 anonim válasza:
én érzékeny vagyok ezért leírom: bocs de nem! :D
4/10 anonim válasza:
Soha nem kellene olyan pasi aki nem tud helyesen írni, fogalmazni és a kapcsi szót használja. Talán ezért nem írnak vissza.
5/10 Thom12 válasza:
Ma nincs kedvem vitázni #4-eske!
Pedig lenne egy-két megalázó történetem!
6/10 anonim válasza:
Ha itt írkálsz rájuk, akkor ne csodálkozz, hogy nem válaszolnak, én sem szoktam. Ez nem társkereső.
7/10 anonim válasza:
Attól függ, hol írsz nekik, és mit. Ha nem kifejezett társkeresőn írkálsz lányoknak, akkor ne csodálkozz, hogy nem írnak vissza... miért írnának? sem ez, sem a facebook nem társkereső. Főleg ha nem is ismernek, akkor miért várod el?... én sem válaszolok ismeretlen pasasoknak, akik böködnek facebookon meg írkálnak, mert egyrészt párkapcsolatban vagyok, másrészt meg ki tudja, ki van a profil mögött... inkább ismerkedj személyesen sztem, vagy regelj egy normális társkeresőre - ott úgyis olyanok vannak, akik maguk is szeretnének kapcsolatot, így tudják, milyen érzés, a normálisabbja, és a többség válaszolni fog neked, még akkor is, ha nem vagy az esetük.
9/10 anonim válasza:
az én véleményem az, hogy nem neten kell ismerkedni
aki személyesen odajön, annak meg nem azt mondom, hogy bocs, nem, hanem beszélgetek vele
ja és eddig sajnos sokakat visszautasítottam, és 1 kivételével most is jóba vagyok, tehát ez emberfüggö, szóval légyszi ne általánosíts!
próbálkozz be személyesen :) lehet, hogy az elsö 10 nem jön be, de szerintem sokkal hatásosabb (és sokkal jobb kapcsolatok lesznek belöle)
10/10 Gabriella-Ella válasza:
első sorban SOHA NE ISMERKEDJ NETEN!!!! én nő vagyok és nekem férfiakal volt ilyen tapasztalatom de nem leszek bunkó nem fogom azt írni hogy mind ilyen mert ez nem így van tehát lánok se egyformák csak nem kell mindent elhinni és vannak kivételek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!