Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyivel másképp élted meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyivel másképp élted meg a szerelmeidet a kor előrehaladtával?

Figyelt kérdés
remélem érthető a kérdés:)
2012. dec. 6. 19:29
 1/3 anonim ***** válasza:

De jó! Egy érdekes kérdés. Végre!

Hát, az első “komolyabb“ szerelmemnél kis tapasztalatlan voltam, hiszékeny, naív.

A másodiknál már óvatosabb. Az érzéseim mélyebbek voltam. Már nem gyerekszerelem. Megcsalt, így sajnos bizalmatlan lettem mindenkivel, féltékeny voltam.

A mostani homlokegyenest más. Igaz, bizalmatlan vagyok, mert ugye az előző két kapcsolatba megcsaltak és nem tudtam levetkőzni ezt a tulajdonságom. De miatta változok, mert érdemes.

Szóval már sokkal érettebbnek érzem magam, mintha révbe értem volna.

Nyugodtabb.. más.

2012. dec. 6. 19:55
 2/3 anonim ***** válasza:
én ugyanúgy élem meg mindegyiket és mindegyik szakítást is még most is
2013. jan. 4. 17:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Azt hiszem mindig, hogy több tapasztalatom van, és hogy ez más lesz, meg jobb, meg áhhh, aztán kiderül, hogy ugyanolyan fos. Mert a szerelem a világ legnagyobb drogja ami az ember agyában termelődik, és boldoggá teszi egy rövid ideig, aztán pedig összetöri, megnyomorítja az embert, és ugyanúgy a 0ról kell elkezdenie, mint legelső alkalommal.
2013. jan. 4. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!