Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy pofon belefér?

Figyelt kérdés

Mindenki véleméynére kíváncsi lennék.

Egy kapcsolatban szerintetek van e olyan indok, tud e olyat elkövetni a párunk,hogy elcsattanjon egy pofon? Ha igen akkor mik lehetnek azok a dolgok, tettek ami miatt elnézhető ez a fajta fizikai reakció?! Akinek vannak ezzel kapcsolatban történeti írják le nyugodtan.

Kiemelném,hogy nem arról beszélek,hogy kiszerint fogadható el,hogy agyon verjenek vagy rendszeresen bántalmazzanak mondjuk egy nőt...mivel a kettő azért nem egy szinten mozog.

2012. dec. 6. 13:23
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Én nő vagyok és szerintem van olyan mikor nem ítélem el ha kap egy pofont a nő.

Hallottam már olyan esetet mikor teljesen jogosnak éreztem...sőt én nőként legszívesebben agyon vertem volna a "nőt"....

2012. dec. 6. 13:57
 12/21 anonim ***** válasza:
60%
Nem hogy nem fér bele. Fel se merülhet. Olyan férfival ne maradj, aki akár csak megemeli a kezét.
2012. dec. 6. 14:20
 13/21 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem igenis kell néha nevelni a nőt móresre. Egykét nyaklevesbe még nem halt bele senki. Jól oda kell csapni a a tarkójára, esetleg kicsit megszorítod a nyakát finoman.

Hogy mikor ? Ha flegmáskodik, ha lenéz, ha cikizi a faszodat, ha egy elvárós disznó tulságosan veled szemben, vagy ha éppen ő adta az első pofont neked, akkor tudod él a megdobnak kővel, dobd vissza kettővel! jótanács. Ne hagyd magad. A női terrort nem szabad hagyni elharapózni, mert a fejedre fog nőni, és te leszel a háziszamara.

2012. dec. 6. 15:12
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát kedves "a nőt móresre kell tanítani" válaszoló

Neked is szép kiegyensúlyozott párkapcsolatod lehet..

Érdekes az én párom meg tud velem minden problémát emberi hangsúllyal verekedés és pofozkodás nélkül beszélni

2012. dec. 6. 15:22
 15/21 anonim ***** válasza:
Sokkal könnyebb egy gyengébbnek pofont adni és ezt sokan ki is használják. Na ebben a pillanatban kell otthagyni az illetőt, még ha bocsánatot is kér utána. Ha elkezdődik a fizikai erőszak, utána nincs megállás...! Aki idáig jut - hogy ad egy pofont a gyengébbnek - az agyilag sajnos nem normális.
2012. dec. 6. 15:48
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem van olyan helyzet, amikor az ember igenis megérdemel egy hatalmas pofont. Nő vagy férfi, ha megalázza a másikat, el van szállva magától és nevetségesen, lejáratóan viselkedik, akkor egy józanító pofon belefér. Én sosem hittem ebben a "nőt nem ütünk " filozófiában. Én abban hiszek, hogy maga a fizikai erőszak nem hoz eredményt, viszont tényleg van olyan szituáció, amikor az egyik félnek annyira eldurran az agya a másik viselkedése miatt, hogy azt egy pofonnal a legkönnyebb és a legjobb levezetni. Persze nem kell ütni-verni egymást, nem ezt mondom, és egyáltalán nem tartom elfogadhatónak. Egy sokadik hiszti alkalmával elcsattanó első pofon ellen viszont nincs ellenvetésem. Bár tény, hogy természetemből adódóan nem vagyok pofozkodós fajta. És általában lányokkal szembe tapasztalok olyan viselkedést, maiért szívesen felpofoznám, nem pedig fiúk esetében. A lányok sokkal idegesítőbbek tudnak lenni.

21L

2012. dec. 6. 16:18
 17/21 ASOT ***** válasza:
hát igen, ha nagy késsel jönne felém tuti lerugnám :)
2012. dec. 6. 16:20
 18/21 A kérdező kommentje:
Köszi a sok választ ;)
2012. dec. 6. 18:54
 19/21 anonim ***** válasza:
53%
Gyerekek a 12-es vagyok. Mesélje el valaki miért 0%-os a válaszom? .... Tényleg érdekel. Gyerünk valaki....
2012. dec. 7. 20:32
 20/21 anonim ***** válasza:
22%
Előző! Mert nő létedre szentnek és sérthetetlennek érzed magadat. Mert te nő vagy, azért mindent megengedsz magadnak, még ha nincs igazad, akkor is tehesd meg,hogy flegma paré vagy, a férfi pedig szíjjazza le inkább magát ilyenkor, mert még el is hagyod. Szép.... elég szomorú.
2012. dec. 7. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!