Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszatérhet az érzelem?

Figyelt kérdés
Férfiak,fiuk visszajönnek nálatok az érzelmek,ha beleszerettek egy lányba,de akkor nem lehettek együtt,és lekell tagadnotok az érzelmeiteket,később viszont van rá esély,és mód hogy egy párt alkossatok.Addigra kihűlnek az érzelmek teljesen,vagy újra lángra kaphat?
2012. dec. 5. 22:26
 1/3 anonim ***** válasza:
igen :) de lehet nem olyan erősen vagy inkább nemi vágyként mint igazi szerelemként :)
2012. dec. 5. 22:27
 2/3 anonim ***** válasza:

Én ugyan lány vagyok,de hasonló szituban.

Az biztos,hogy nem hűlt ki a srác részéről teljesen,de arra én is kíváncsi lennék,hogy ez most komoly,vagy innkább szexuális vágy...

2012. dec. 5. 23:45
 3/3 anonim válasza:
A kis érzelem elmúlik, a nagy érzelem fellángol és még erősebb is lehet. De bele is szerethetsz újra. Sosem tudhatod, de mindent ki kell próbálni.
2012. dec. 10. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!