Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom mostanában nagyon furcsán viselkedik. Drogos?
Már egyszer kiirtam a kérdést de véletlenül kitöröltem. Szóval a pasim haverjai mondták nekem hogy füvezik. Megkérdeztem, de tagadja. Viszont mostanában nagyon lefogyott karikásak a szemei és olyan mintha valamit titkolna. Meg néha csak úgy szimplán furcsa. Egy éve járunk. Egy hónapja ilyen már. Nagyon félek. Ezek tényleg a drogozás jelei? Hogy beszéljek vele? Mit tegyek? Nem akarom elveszíteni.
14/L (a pasi 16)
Félreértések elkerülése végett leírom hogy a kérdező által említett hatások semmilyen esetben nem lehetnek marihuána hatásai...aki szerint mégis, az privátban megtalál,adok biológiai és biokémiai magyarázatot, fenttartom hogy a fű egy gyógynövény, csak okosan kell használni és nem ilyen fiatalon
némi infó:
na a válasz lényegi része:
az általad leírt tünetek nagyon sok mindenre utalhatnak, nem kell feltétlenül valamilyen drogra gondolni, egy egészséges kapcsolatban a titkok száma nagyon alacsony, szóval elvileg mindent meg kéne tudnotok beszélni :),
ha ilyen régóta együtt vagytok bizonyára ismered a szüleit, NE mond nekik hogy hogy drogozik mert a legtöbb szülő ilyesmitől pánikba esik és az senkinek nem jó(leszámítva a szcientológusoknak meg a narconon elvonójuk bevételének, amit ha lehet nagy ívben kerüljön el mindenki)
viszont mondhatnád hogy szerinted megváltozott és "furcsa", úgy látod nincs jól és el kéne vinni orvoshoz esetleg/illetve pszichológushoz hogy kiderüljön mi baja lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!