Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mindig érdekesebb egy új csaj?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig érdekesebb egy új csaj?

Figyelt kérdés

Barátommal járunk lassan 5 éve. 20 évesek vagyunk.

Mostanság elég furcsán viselkedik, szerintem már megunt engem. Tudjuk egymás jelszavait, bármikor beléphetünk egymáshoz, tehát ebbe ne kössetek bele. Van mikor alig beszél velem egy nap..néha fel szoktam menni megnézni,hogy fb-on mit csinál és mikor alig ad magáról életjelet, telefonon leráz akkor más csajokkal chatel. Olyan jókedvűen tud nekik mesélni, nekem meg alig mond el valamit a napjáról, barátairól stb. Akár éjfélig vagy még tovább is elbeszélget velük, engem meg leráz,hogy késő van. Nem azzal van a bajom,hogy barátkozik, hanem,hogy emiatt hanyagol. Volt neki egy régi barátja(lány) akibe szerelmes volt és miután komoly lett a kapcsolatunk elkezdett zavarni, mert szerintem még érzett iránta valamit..meg hát jobb nő,mint én. Nem beszéltek utána, de sokszor felhozza más embereknek,hogy miattam lett vége a kapcsolata a legjobb barátjával(legjobbtól távol ált, max osztálytársak, csak bele volt esve)

Hagynom kéne neki még több teret? Ha nem keresem egy darabig akkor ő se. Mit tegyek?

2012. dec. 5. 20:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én képben vagyok, csak segiteni akartam, problémáid itt neked lesznek, sokkal hamarabb mint gondolnád. Meglepödnék ha nem igy lenne.
2012. dec. 5. 20:38
 12/14 A kérdező kommentje:

problémáim mindig is voltak, azon már túl vagyok,hogy "lesznek".

ezt akarom megoldani.

2012. dec. 5. 20:40
 13/14 anonim ***** válasza:

De nem veszed észre, hogy ez az ember csak használ téged, csak egy csicska vagy neki? Hogy semmibe néz?

Nem értem, hogy lehet valaki ennyire vak és hülye. Ha ennyire nem érzed, hogy a pasid bánásmódja mennyire egy normális ember szintje alatt van, és hogy egy ember ilyet NEM TŰR EL senkitől, akkor te tényleg egy lábtörlő vagy, és annak is néz ez a pasi.

2012. dec. 5. 22:12
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Ennek az embernek már sose leszel ennél fontosabb, mert a fontosabb nőnek ott vannak a többiek. Téged arra tart, hogy legyen egy cselédje, és mivel a cselédjének néz, ezért semmibe nem tart téged, semmibe nem néz.

Még egyszer mondom: ITT NEM A MÁS NŐK A PROBLÉMA, hanem hogy irántad semmit nem érez, te csak egy lábtörlő, egy cseléd vagy neki. Ennyi. Ha a többi nővel megszakad a kapcsolata, akkor is csak egy csicska leszel neki.

Arra vagy neki, hogy amíg más nőkkel elvan, addig legyen valaki, aki kiszolgálja a kényelmét. És még annyira is lenéz téged, hogy el sem hiszi rólad, hogy otthagyod. Ez árulkodik a legjobban arról, hogy téged nullának tart, és hogy szerinte nélküle egy semmi vagy.

De ha neked egy ennyire alapvető dolog nem tűnt fel eddig, akkor hatalmas nagy bajok vannak az önérzeteddel, az emberi méltóságoddal, amit a következő pasid ugyanígy ki fog használni, és ugyanígy csak egy csicska leszel. Egy normális emberi méltósággal rendelkező embernek már rövid idő után feltűnt volna, hogy csak ki van használva és semmibe sincs nézve, neked viszont még csak most tűnik fel, mert idegenek mondják neked.

Tegyél valamit az önérzeted javításáért, mert ez így nagyon rossz élet lesz. Úton-útfélen ki fognak veled bäszni, ki fognak használni.

2012. dec. 5. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!