Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan szakítsak a barátommal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakítsak a barátommal?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretnék szakítani a barátommal,mert egyszerűen már nem szeretem! Semmi baj nincs vele,imádnivaló,kedves volt velem mindig is. De már nem szeretnék vele lenni. Ő még szerelmes belém azt hiszem. De minél tovább vagyok vele annál rosszabb lesz neki a szakítás! Ez az első kapcsolatom (egyébként most voltunk fél évesek:S) ezért nem tudom hogy megy ez. Nyilván telón, SMS-ben vagy facebookon nem fogok szakítani.

De akkor hogy csináljam?

Mondjam neki hogy találkozzunk pl. a Mekiben és akkor mondjam el hogy nem szeretnék többé vele lenni (ez kb 5-7 perc) és utána..? Menjünk mindketten a magunk útjára? Vagy mi?:S

17/L

2012. dec. 5. 17:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

# 9/10 Időpont 2012-12-16 10:35

Mekkora tuskó vagy! Mi köze az étkezési szokásoknak az ember életképességéhez? Életképes, művelt emberek is betérnek néha oda, és neked ahhoz semmi közöd, hogy ki milyen étteremben érzi jól magát. Én fizikusnak tanulok, dolgozok, önállóan tartom el magam, tehát valószínűleg életképes vagyok, és mégis néha vágyom ilyen mekis "mérgekre". Szóval az ostoba elméleted megbukott, inkább a saját életképességeden kellene elgondolkodnod, ha annyira nem adsz magadra, hogy normális személyiséged legyen... igen, mert amilyen hangnemet és előítéletességet megengedtél magadnak, az nem vall túl érett gondolkodásmódra. Előbb tanuld meg értékelni magadat és másokat, utána te is pozitívabb visszajelzéseket fogsz kapni, meglátod.

A kérdésre válaszolva, ha esetleg idetévedne valaki:

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parkap..

Üdv.,

24/L

2015. nov. 15. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!