Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, kit választanátok, egy szerető, gondoskodó papucsférjet, vagy egy határozottat, aki nem mutatja úgy ki az érzéseit?
Figyelt kérdés
2012. dec. 5. 13:03
11/16 anonim válasza:
Minden lány a 2.-at választaná, ha feltételezzük, h ugyanúgy néznek ki.
12/16 anonim válasza:
Emberek...senki nem mondta, hogy csak ez a kettő típus létezik. Az volt a kérdés a kettő közül melyiket választanád???
Nem gondoltam,hogy ilyen nehéz sokaknak :D
13/16 anonim válasza:
nekem volt már határozott pasim, az nem volt jó. volt már papucsom, az se jó. valahol középen kell lennie a jónak
14/16 anonim válasza:
nekem a 2. típusú van, ha újra választani kéne nem döntenék másképp
15/16 anonim válasza:
Ha csak ebből a 2-ből lehet választani, akkor a 2.
16/16 anonim válasza:
De a második típus sokszor homár. Meg iylen érzéketlen, unalmas fráter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!