Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is megfigyelte már, hogyha túlságosan jó egy kapcsolat, a srác nagyon rendes a barátnőjével, akkor a lány gyakran megcsalja?
na látod ez az, nem fogtad fel, egyáltalán nem voltam vele soha bunkó, nem vertem szájba, nem üvöltöztem vele, csak magabiztosan és határozottan viselkedtem, de sosem erőltettem azt amihez nem volt kedve....de ha 10-ből csak egy alkalommal nem szeretnék odamenni bulizni mondjuk, ahová ő az már bunkóság! szerinte....
A kedvesség nálam azt jelenti, hogy megteszek neki bizonyos szívességeket! Nyilván, ha összeveszünk és veszek egy szál virágot, az már pincsikutya viselkedés....szerintetek
"fogalombeli zavaraitok vannak gyerekek. de itt kb mindenkinek."
Az lehet, csak valaki akkor írjon már egy kézikönyvet a nőkhöz....
- Tök jó lenne, ha nem forgatnád ki a szavaimat.
Értem, hogy most dühös vagy, mert megcsaltak, de ne rajtam vezesd le. Engem is megcsaltak, pedig normális voltam. Főzök, mosok, takarítok, az ágyban is oda teszem magam és mégis.. ettől még nem gondolom, hogy az összes pasival van a gond. Csak vele volt. Ennyi.
tévedsz, nem csaltak meg, jelenleg boldog párkapcsolatban élek, az előző exemről írtam amiket írtam, nem igazán izgat a lány, csak eszembe jut néha hol ronthattam el....
mellesleg nem tudtál válaszolni, szóval azért van vmi igazság a mondandómban :)
válaszolok akkor jó? az amit te leírtál, ahogy viselkedtél az exeddel az NORMÁLIS. az exed nem volt az.
remélem a válaszom megfelel az igényeidnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!