Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mégis mit tegyek, szerintetek szakítsak?
Sziasztok!
Normális válaszokat várnék,tudom hogy ez így nem jó,de szeretem,és hát....tudom hogy szakítani kéne,mégis szívesen fogadnék tanácsokat.
3 hónapja együtt vagyok egy pasival,sosem tesz említést a külsőmre,nem dicsér,ő akarta pedig a kapcsolatot!
Olyan programjaink vannak,hogy áthív takarítani,négykézláb súrolóm a parkettát,mert a porszívó nem elég hatékony,meg van egy robogója,és elhívott múltkor,hogy mossuk le együtt.
Aztán interneteztem nála,és lehet mondani h nincs hozzá jogom,lehet h nincs,de belenéztem a naplózott beszélgetésbe,msn-en egy fiatalabb lánnyal beszélt,hogy milyen jó teste van,és szívesen találkozna,de ő maga írta,hogy szexet nem szeretne,mert párkapcsolatban él,akkor viszont nem értettem a találkozás célját.....
Távol álljon tőlem h. neten keresztül bárkit leszóljak, az a 14 évesek reszortja, de Te naív vagy, és ha tovább halasztod a dolgokat akkor buta is.
Én is írtam már csajnak h. van valakim, 3 hét múlva mégis vele voltam.
ma 14:27
veregesd vállon magad :)
amúgy nem vagyok naiv,nem érdekel hogy végül akar e valamit,vagy sem,érzem hogy szakítani fogok vele......
Itt vagyok...
felhívott,hogy átmegyek e?
megkérdeztem,hogy mit szeretne csinálni,takarítani?
erre nem felelt semmit,én meg mondtam neki,hogy vége!
erre elkezdett könyörögni,hogy esze ágában sem volt megcsalni,és hogy nagyon vonzónak talál,csak nem erőssége a dicsérgetés,és hogy nehezen tudja kimutatni az érzéseit....ezért van már évek óta egyedül,mert sajnos beismeri,hogy nehéz neki megtartani valakit.....
végül azt feleltem neki,hogy megértem,barátok lehetünk,de nem vagyok olyan rossz kinézetű nő,hogy ne találjak olyat,aki azért jobban ki tudná mutatni hogy szeret,én nem találkozgatna idegenekkel....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!