Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Petting közben elélvezhetek anélkül, hogy a barátnőm megfogná?
Figyelt kérdés
Mit kell tennem ahhoz, hogy elélvezzek?2012. dec. 4. 13:49
2/7 anonim válasza:
Nem és nincs is barátnőd.
Ha lenne nem itt lógnál és ökörségeket kérdeznél.
3/7 anonim válasza:
Az attól függ - mennyire jó a fantáziád
- mennyire vagy beindulva
- milyen régen rejszoltál utoljára
- mikor ért hozzád utoljára csaj
Nekem anno pár éve (2010) mikor rengeteget buszoztam már attól elmentem, hogy jobb csaj ült mellém és a combja hozzáért az enyémhez - ráadásul még valami zenét hallgatott és ütemre rángatta egy kicsit :D Hát mondanom sem kell rohadt jó volt, nekem így is ment - ráadásul teljesen észrevétlenül sikerült a dolog. Bár ezért még nem éri meg buszozni, mert 100-ból ha 3 alkalommal ül le mellém jobb csaj. Plááne így.
4/7 anonim válasza:
Javítsatok ki, ha tévedek, de ha nem fogja meg, az nem pettig, baszod!
5/7 anonim válasza:
ha baszod, az meg már nem petting!
6/7 anonim válasza:
"ha baszod, az meg már nem petting!"
Ó, he :D
7/7 anonim válasza:
El. A barátom is így volt nem látott már 2 hete.:-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!