Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ha egy nő azt mondja feszélyezve érzi magát melletted?

Figyelt kérdés
2012. dec. 3. 22:34
 1/7 anonim ***** válasza:
9%
Viszket odalent de nem illik társaságban ott kotorászni.
2012. dec. 3. 22:36
 2/7 Hole Hunter ***** válasza:
Kellemetlenül érzi magát. Vagy azért, mert bejössz neki, vagy azért, mert nagyon nem. Ezt azért észre lehet venni.
2012. dec. 3. 22:36
 3/7 A kérdező kommentje:
van pasija a csajnak és még a családja is hazudott hogy velem találkozzon talán nem vagyok közömbös számára de akkor sem értem feszélyezve
2012. dec. 3. 22:39
 4/7 anonim ***** válasza:
A lány úgy egyébként félénk típus?
2012. dec. 3. 22:43
 5/7 A kérdező kommentje:
nem félénk kicsit sem
2012. dec. 3. 22:45
 6/7 A kérdező kommentje:
akkor erről ennyit :D jó tudni hogy nem csak én nem tudom a konkrét választ
2012. dec. 3. 22:59
 7/7 Tamas Garam válasza:

Lehetőségek:

- Ha nyilvános helyen érzi feszélyezve magát melletted, akkor szégyell téged vagy ha kicsi az önbecsülése - mert te milliárdos playboy vagy -, akkor magát szégyelli melletted.

Frusztrálhatja még, hogy mit szólnak a barátai/barátnői, ha veled látják őt.

- Ha nem nyilvános helyen is frusztrálva érzi magát, az lehet félelem a szextől, félelem attól, hogy nem elég csinos, félelem attól, hogy átverik stb. Nincs "női agy dekódoló program", még a szuperszámítógépek is lefüstölnének. A feszélyezettség leggyakoribb oka az információhiány a másikkal kapcsolatban: ezért kell SOKAT beszélgetni, az oldja a feszélyezettséget. De igaz az is, ha egy nőnek nagyon nem jössz be az nem feszélyezett melletted, hanem egyszerűen és nyugodtan elküld a pi.....ba

2015. jún. 16. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!