Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akar ez a lány?
Figyelt kérdés
osztálytársam,tavaly nagyon bejöttem neki,de lett csávója,szal akkor elcsesztem,utána le se szart meg minden el volt a palijával,de az utóbbi 2 hónapba már nagyon-nagyon kimutatta,hogy bejövök neki .De még mindig megvan a csávója szeptemberbe voltak 1 évesek... ugye suli elé mindig jön a csávója és ha néha arra megyek épp ,látom rajta h nem örül neki h látom h ez a csávója,mintha szégyellné,de nem a palit szégyelli,hanem csak előttem azt,h van csávója.de viszont ha meg csak kicsit is összevesznek a palijával már sír,szal biztos szereti,de akkor mit akar?? pl. olyanokat csinál h a bnőivel figyeltet folyamat h nézem e őt xD meg odamentem hozzá dumálni,de flegmafejet vágott és azt mondta h sietek bocs,aztán másnap meg bocsánatot kért,szal én nem értem.2012. dec. 3. 21:48
2/5 anonim válasza:
Maga sem tudja, hogy mit akar, egy kicsit bolondosnak tünik.
3/5 anonim válasza:
Buta lány lehet az, mit drámázik? Ha össze akar jönni veled, szakít a barátjával. Ha nem, akkor csak dugna.
Ui.: Csávója, csávója, csávója, palija, csávója, palija... légy már kicsit kreatív.
4/5 A kérdező kommentje:
nagyon szép lány a város lakosságának a 90 %a tuti megdugná:D még fizetne is érte,szal nem hiszem h csak dugni akar,miért pont velem,ha ott a barátja:D
2012. dec. 4. 00:23
5/5 anonim válasza:
Hát akkor.. kapd el a grabancát aszt majd lesz valami belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!