Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mégis mit kéne csinálnom? A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis mit kéne csinálnom? A kérdés előzménye alul

Figyelt kérdés

Ez a link a kérdés előzményeről szól.. Kérek minden válaszadót,h elötte olvassa el a kommenetjeimet meg a kiegészítést.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

és akkor a sztori...

azok után a dolgok után... keresett kérdezte h nem e találkozunk... elmehetnék moziba vagy sétálni... Nem voltam elég erős,pedig az eszem szerint el kéne küldenem a fenébe... de nem tettem. Még aznap este buli után(én voltam buliba ő meg ébren volt) sokat beszéltünk telefonon... kérdezem h miért jutottam eszébe,meg h nem azt ondta h törölte a számom? meg ami épp eszembe jutott... Mindenre volt vmi meggyőző válasza...és mésnap találkoztunk. :S Tudtam h miért vagyok ott,de nem voltam benne biztos h akarom is... De 1 szó mint száz,megtörtént.... annyira jó volt! uttána kérdeztem h és most mi van? Jobb nem volt és arra jó voltam, és akkor menjek? Mondta h maradjak,meg h ő komolyan gondolja,amire nem igazán tudtam mit mondani,meg kértdeztem h hánymap mulva kapom meg h ribanc vagyok,és h mégsem én kellek.... :( Abba maradtunk h alszok rá pár napot... Az eszem azt mondja h hagyjam... a szívem viszont szeretne neki egy esélyt adni...

Mi a legjobb megoldás? Úgy érzem mindenképpen vesztesként jövök ki ebből a szituból... :( ha azt mondom inkább hagyjuk,akkor azért mert szeretem és mégse vagyok vele. ha meg igent mondok,akkor meg mi van ha megint csak jol át ver és megaláz?

2009. aug. 19. 10:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem megint csak szexre kellesz neki, küldd el a francba.
2009. aug. 19. 11:39
 2/7 A kérdező kommentje:
igen... én is így érzem... de akkor miért mondja h gondolkodjak? meg h komolyan gondolja? Nem tudom mire jó ez... Mondtam neki sokkal jobban érezném magam ha megmondaná h mégis mit akar tőlem! és akkor talán még bele is mennék.. :S az már más kérdés h én leszek az aki szenvedni fog az egészben...
2009. aug. 19. 11:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kellene bele menned. :S Ha komolyan is gondolja az sem fog tovább tartani 1-2 hétnél szerintem, mert ahogy ezt elolvastam elég gyorsan változtat véleményt. :S Küld el a fr*nc-ba szerintem és keress magadhoz illő barátot, aki tisztelni is fog. Ha vele maradsz akkor vagy együtt lesztek, de nem sok ideig, vagy újra csak átver és megaláz. Igazad van, nem jöhetsz ebből jól ki, de legyen benned egy kis tartás és küld el, akkor is ha szereted. Van a világon sok fiú, aki nem fog veled így bánni. Sok szerencsét. :)
2009. aug. 19. 15:07
 4/7 A kérdező kommentje:

ÁÁ nem vagyok normális... :( sose voltam az... :)

megmondtam neki h nekem ez így azt hiszem nem lesz jó... amit látszólag elfogadott,de elpoénkodott... és én most irtam neki egy üzit h nincs e kedve délután fagyizni velem... Hülye vagyok igaz?

Arra jutottam h igaz azt mondta bebizonyítani nem fogja h hihetek neki,de nem is igazán a szavak,hanem a tettek számítanak...

2009. aug. 21. 09:06
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg akarod ezt a pasit ezek után is, akkor azt kell tenned, hogy nem találkozol vele, nem veszed fel a telefont, nem válaszolsz semmi üzenetére, mintha eltűntél volna a Föld felszínéről! Mert most ő irányít, amikor beindul, felhív, Te meg "ugrassz", ne haragudj, de így vettem ki, aztán megint nem keres. Ha kicsit meg akarod őríteni, akkor lépj le, majd azt se fogja tudni, hogy hova tűntél, és ha tényleg kellessz neki, vagy ha eddig nem is kellettél másra a sexen kívül, majd most fogsz. Én úgy gondolom, hogy ezt tenném.
2009. aug. 21. 12:11
 6/7 A kérdező kommentje:
hát miután elküldtem az üzit akkor rájöttem h nem kellett volna :S de csak fagyizni fogok vele,ha benne lesz :) Azért jó lenne,ha meg nem,akkor hanyagolom,jó sok időre
2009. aug. 21. 12:18
 7/7 A kérdező kommentje:

nem jött el belem fagyizni... azóta nem is keresett,és én se őt...

annyira unom h mindig csak akkor vagyok neki jó,amikor hiánya van... :( és ennek ellenére szerelmes vagyok belé :( sose lesz ez már jó?

2009. aug. 26. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!