Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis mit kéne csinálnom? A kérdés előzménye alul
Ez a link a kérdés előzményeről szól.. Kérek minden válaszadót,h elötte olvassa el a kommenetjeimet meg a kiegészítést.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
és akkor a sztori...
azok után a dolgok után... keresett kérdezte h nem e találkozunk... elmehetnék moziba vagy sétálni... Nem voltam elég erős,pedig az eszem szerint el kéne küldenem a fenébe... de nem tettem. Még aznap este buli után(én voltam buliba ő meg ébren volt) sokat beszéltünk telefonon... kérdezem h miért jutottam eszébe,meg h nem azt ondta h törölte a számom? meg ami épp eszembe jutott... Mindenre volt vmi meggyőző válasza...és mésnap találkoztunk. :S Tudtam h miért vagyok ott,de nem voltam benne biztos h akarom is... De 1 szó mint száz,megtörtént.... annyira jó volt! uttána kérdeztem h és most mi van? Jobb nem volt és arra jó voltam, és akkor menjek? Mondta h maradjak,meg h ő komolyan gondolja,amire nem igazán tudtam mit mondani,meg kértdeztem h hánymap mulva kapom meg h ribanc vagyok,és h mégsem én kellek.... :( Abba maradtunk h alszok rá pár napot... Az eszem azt mondja h hagyjam... a szívem viszont szeretne neki egy esélyt adni...
Mi a legjobb megoldás? Úgy érzem mindenképpen vesztesként jövök ki ebből a szituból... :( ha azt mondom inkább hagyjuk,akkor azért mert szeretem és mégse vagyok vele. ha meg igent mondok,akkor meg mi van ha megint csak jol át ver és megaláz?
ÁÁ nem vagyok normális... :( sose voltam az... :)
megmondtam neki h nekem ez így azt hiszem nem lesz jó... amit látszólag elfogadott,de elpoénkodott... és én most irtam neki egy üzit h nincs e kedve délután fagyizni velem... Hülye vagyok igaz?
Arra jutottam h igaz azt mondta bebizonyítani nem fogja h hihetek neki,de nem is igazán a szavak,hanem a tettek számítanak...
nem jött el belem fagyizni... azóta nem is keresett,és én se őt...
annyira unom h mindig csak akkor vagyok neki jó,amikor hiánya van... :( és ennek ellenére szerelmes vagyok belé :( sose lesz ez már jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!