Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van, ha egy lány több fiúval is sokat beszél?
Figyelt kérdés
És egy adott fiú, hogyan tud "felülemelkedni" a többin?2012. dec. 2. 20:31
11/15 anonim válasza:
1 / 6 -os vagyok. Szóval előző, ez azért nem túl kafa,hogy humorista is legyen. Manapság sokmindenkinek van sokféle gondja baja. Nem mindenki tud annyi állati happy lenni alapból, a másik meg ,hogy nem mindenki egy kátlábon járó BagiNacsa. Nehéz elérni a te szintedet. Persze én is tudok néha humoros lenni, de ez olyan, hogy jön magától, nem pedig olyan,hogy na akkor most állj ki szépen, aztán tessék legyél humoros egyik percről a másikra, produkáljad magad. Meg ugye a humor is sokféle, vannak az egész aljadék poénoktól elkezdvea kultursznob viccekig sokminden. AMi az egyiknek fasza, az a másik embernek full erőltetetten hat. Ezeken is be lehet szemtől szemben égni rendesen. Nem könnyű hozni a szintet. A nők meg elég sértődősek ilyen téren.Humorosságot néha eléggé összemossák a bunkósággal.
12/15 anonim válasza:
Egyébként szerintem sok nő azért várja el ,hogy egy idegen udvarolni vágyó pali humoros legyen, mert nagyon stresszelnek, nehezen ismerik ki az új partnert az ilyen nők. Nem tudnak egyszerűen ellazulni, a helyzet urai lenni, és a férfiból áradó lazaság, humorrengeteg ezt hívatott feloldani. Könnyebben feltételezik,hogy nem egy sorozatnyílkos női koponya-erekjéket gyűjtő erőszakolóval állnak szemben, ha tol egykét frappáns poént, mintha egy komolyabb sráccal volna dolguk. Nekem pl. nem elvárás fordítva ez a nőktől.
13/15 anonim válasza:
Bocsánat, de úgy látom a két utolsó nagyon komolyan vette. Hát én szoktam a férfiakkal és a srácokkal viccelpdni. Ezt le is íeram az előbb. Egy szó eklg, ha kapcsol az ember. szóval két értelmú szó, hát áltqléában ezeket szexel lehet összehozni. Egyébként azt tapasztaltam azokkal lehet kijönni beszélgetés során, aki veszi a lapot. A szex miatt lehet asszociálni. Nem kértem, hogy valaki humorista legyen, csak egy kis érzéke legyen hozzá. Én ilyen vagyok, ha valaki nem tudja ezeket fogni, a beszélgetés meghal. Nekem ezek a tapasztalataim. Igaz én beszélgetésben nyílt vagyok.
14/15 anonim válasza:
Ezek így korrekt elvárások. Érthető már miköll. Azt hittem te ilyen egyszemélyes szórakoztatóiparra vágysz.
15/15 anonim válasza:
Örülök sikerült korrigálnom a mondanivalómat. Csak kell néha kis hülyeség, lehessen nevetni, kikapcsolni. Na most ha nem ilyen lennék, megette volna a fene. Szexel sem tudsz megoldani mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!