Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már veletek, hogy jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már veletek, hogy jó ideig nem kívántátok az együttlétet a párotokkal? Miért?

Figyelt kérdés

8 éve vagyunk együtt a férjemmel, de az utóbbi hónapokban katasztrófális mértékben megromlott az együttléteink minősége és száma is...

Egyszerűen nem tudom, mit csináljak. Mindig van valami kifogása: sok munka, fáradt, most evett, stb.. Állítólag szeret, de igazából már nincs is kedvem nekem sem az egészhez, mert csak szenvedés az egész :/

Nem értem... Férfiak, ti átéltetek hasonlót? Mi lehet az oka?

2012. dec. 2. 16:13
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Igen velem is előfordult hasonló... Ne legyenek "megszokottak" "rutinszerüek" az együttlétek.. Egy idő után unalmassá válik... Én most estem át egy ilyen időszakon kb fel sem állt a páromra pedig szeretem... Vigyetek bele valami változatosságot.. Szokatlan dolgokat, szokatlan helyen.. pl :)
2012. dec. 2. 16:17
 2/8 A kérdező kommentje:
Oké :) Még adok egy esélyt a dolognak, de már kezdem feladni... Pl. miből gondolják a pasik, hogy ha ők nem kívánnak minket, attól mi még kívánjuk őket? Úgy gondolom, mind2 félnek tennie kell érte, h működjön.
2012. dec. 2. 16:21
 3/8 anonim ***** válasza:

Párod nem túlsúlyos? Férjem, amíg nem fogyott vissza az eredeti állapotára, akkor volt ilyen, és mondta is hogy ne haragudjak, nem velem van a baj, hanem vele. Utána, hogy tényleg lementek a kilói, a libidója is tök rendben volt.

Esetleg stresszes munkája van??

2012. dec. 2. 16:24
 4/8 A kérdező kommentje:
Felszedett pár kilót, lehetséges... Bár annyira nem rossz a helyzet, jó kondiban van. Egyszer már volt hasonló, de akkor hamar rájöttünk, hogy a sok kóla miatt vannak problémák. Akkor valamennyire helyre állt a rendszer, de mai napig nem az igazi.. Sőt, az utóbbi hónapban semmi nem volt :(
2012. dec. 2. 16:29
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem, ahogy írtam a férjem példáját: biztosan a +kg-k miatt lehet a gond!
2012. dec. 2. 16:30
 6/8 anonim ***** válasza:

No.. beírtam egy nagy litániát, aztán eltűnt valahol a világhálón.. Nem gyakran történik ilyen, de akkor is nyomasztó, hogy most rakjam össze ismét az egészet. :(

Összegezem. A lényege az volt, hogy nálam az okozott hasonló passzivitást, amikor lelki problémáim voltak. Én ugyanis nagyon szívügyemnek tekintem, hogy megfelelő megélhetést biztosítsak a családomnak, és a szakmámmal/munkahelyemmel meglehetősen kapufát rúgtam, azaz 10 év után derült ki, hogy ezzel a szakmával nagyon csekély az esély az érvényesülésre, 30 év fölött szembesültem a helyzettel, hogy szakmát kell váltanom, és nulláról kell újrakezdenem, ha helyt akarok állni, mint családfő.

Ez olyan szinten bezúzta az önbecsülésemet, hogy képtelenné váltam férfiként is helytállni. Reggeltől estig és még álmomban is azon emésztettem magam, hogy szégyellem magam a feleségem előtt, hogy egy rakás szerencsétlenség vagyok. És ilyen lelkiállapotban nem igazán megy a férfias kiállás, az pedig totál nem hiányzott az önbizalmamnak, hogy megpróbáljam, és abban is kudarcot valljak. Ezért inkább ritkábbá váltak az esetek.

Bár az egzisztenciális helyzet még nem oldódott meg teljesen, de már vannak új, bíztató lehetőségek, így ismét kakasnak érezhetem magam a dombomon, és ez nem csak nekem jó, hanem az asszonykámnak is.:)

2012. dec. 2. 16:46
 7/8 A kérdező kommentje:

Ez jó :) Örülök, h leírtad! És annak pláne örülök, h megoldódni látszik a dolog ;)

Én is arra gondolok, h azért nem kezd bele, mert fél, h nem fog működni. Vagy nem tudom. Gondolok én már mindenre..

2012. dec. 2. 16:55
 8/8 anonim válasza:
Kérdező! Mielőtt feladnád, ülj le a pároddal beszélgetni róla. Lehet kicsit kínos lesz, de meg kell hogy érje!
2012. dec. 5. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!